Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי FIAT PUNTO מודל 2002. 2 הצמיגים האחוריים שלה הוחלפו לפני כשנתיים ו2 הצמיגים הקדמיים הוחלפו אולי לפני 5 שנים וכמובן דורשים החלפה. כמה שאלות לי אליכם בנושא:

א. כיצד עובדים הפנצ'ריות? צריך להזמין דגם מסויים של צמיגים?

ב. האם אפשר לסמוך על פנצ'ריות היום שלא יביאו לי צמיג מפירוק וכ'ו?

ג. על איזה פנצ'ריות באזור המרכז אתם ממליצים (גבעתיים - ר"ג - ת"א - יהוד )? האם אי אפשר להחליף צמיגים במוסך מורשה?

ובנושא אחר לגמריי - 2 הדלתות האחוריות בפונטו חורקות, האם אפשר לשמן אותן עם WD באופן זהה לשימון דלתות בתוך הבית?

חג שמח ושנה טובה.

פורסם

א. כן, ניתן להזמין ואפילו עדיף לקבל המלצות טרם מחברי הפורום עבור דגמים ספציפיים. לרכבך, אני הייתי הולך על יוקוהמה ADrive אשר מחירו סביר וניתן להשיגו טרי בד"כ.

ב. קשה לי להאמין שמתעסקים בזה בפנצ'ריות מוכרות.

ג. ת"א - אנטון ברחוב יפת ביפו. פ"ת - צמיג ישיר.

דלתות, ניתן לשמן עם WD40.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

בקשר לדלתות, יכול להיות שהתייבש גריז. פשוט אפשר לשים חדש וזהו. WD40 לא יהיה פתרון להרבה זמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ לנקות את השטח לפני ששמים גריז. כאשר קניתי אוטו קודם שלי, אלפא 164, כל הדלתות היו חורקות. שמתי גריז וחצי שנה שהרכב היה ברשותי, לא היו יותר בעיות עם חריקת דלתות. אני מניח שלבעל נוכחי, עדיין הדלתות לא חורקות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

WD40 סופח אליו במשך הזמן הרבה לכלוך. תכל"ס, אני שימנתי עם WD40 וניגבתי את הנזילות.

קח בחשבון שאת הגלגלים החדשים והטובים יותר חובה לשים מאחור

המלצה על צמיגים מניסיון:

זולים יחסית ודי טובים: קלבר dynaxer HP2

יותר טובים מהם: מישלין אנרג'י

בין הכי טובים וכמעט הכי טוב במידה הזו: קונטיננטל EP3 (או EP2). קשה להשיג אותם.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
בין הכי טובים וכמעט הכי טוב במידה הזו: קונטיננטל EP3 (או EP2). קשה להשיג אותם.

מה זה EP? לא מצאתי לזה התייחסות באתר שלהם. אולי אתה מתכוון ל-EcoContact?

פורסם

צודק, טעות שלי.

EC3.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

את צירי הדלתות אתה יכול בהחלט לשמן עם קצת WD40 ללא כל חשש.

אכן, אחד המקומות הזולים לרכישת צמיגים הנם "צמיגי אנטון" שברח' יפת 88 יפו ובכל רכישת צמיג תוכל לראות עליו את תאריך ייצורו (לדוגמא, 1308 פרושו השבוע ה 13 בשנת 2008).

כפי שכתב קודמי, את הצמיגים החדשים שיתקינו מאחור והישנים יותר מלפנים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

א. מדוע מעבירים את הצמיגים החדשים אחורה, למרות שהרכב הוא הנעה קדמית?

ב. כרגע כל 4 הצמיגים שלי הם מדגם DUNLOP SP10, לכן - לא עדיף להישאר עם אותו הדגם? כלומר לקנות 2 צמיגים חדשים מאותו הדגם.

ג. איזה סוג של גריז? האם יש גריז בספריי?

פורסם

במקרה של התפוצצות צמיג, החלקה וכו' אתה יכול לשלוט עם ההגה בגלגלים הקדמיים, אבל בגלגלים האחוריים אין לך כל שליטה ולכן עדיף שמאחור יהיו הצמיגים הטובים היותר.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...