Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלןם חברים.

מבקש את עזרתכם בבחירת צמיגים (4) לסוזוקי בלנו. השאיפה לצמיגים בעלי אחיזה מעולה (יבש, רטוב) שקטים, רכים.

מוכן להוציא עד 400 שח' +\- לצמיג.

שנים נהגתי על צמיגי מישליין בהנאה מרובה וזאת הפעם הראשונה בה אני נאלץ להחליף צמיגים סינים באחרים.

האם יש משהו אחר פרט למישליין שכדאי?.

אשמח לקבל עזרה מהמומחים בפורום.

פורסם

עזוב אותך ממישלין במידה הזאת. מה שימכרו לך בארץ כמעט בטוח יהיה מישלין אנרג'י, וזה צמיג שלדעתי לא שווה את הכסף.

מעיון בעמוד הזה נראה שיש מבחר לא קטן של צמיגים במידה שלך. הרווחת, לפני שנתיים חיפשתי צמיגים במידה הזאת ולא היה כמעט כלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כלום מעניין. צמיג ירוק כמו המישלין אנרג'י, אליאנס או צמיג סיני זול לא היתה בעיה להשיג, אבל כשביקשתי לקבל משהו קצת יותר "ספורטיבי" לרוב לא היה.

דווקא עכשיו נראה שיש מבחר לא רע לצמיגים במידה הזאת -

Kleber DYNAXER

goodyear DURAGRIP

Yokohoma C Drive

PROFILER-2 מבית BFG

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
איך כלום? זו המידה הכי נפוצה במשפחתיות דור קודם (דוגמאות: לאנטיס, בלנו, קורולה, 306, פוקוס ועוד).

ללאנטיס יש חתך 65, וכך גם לפוקוס ואאל"ט גם לקורולה.

רוב הבלנו שאני מכיר הגיעו במידה 175/70/13.

לגבי ה-306 אין לי מספיק מידע, אז לא אתייחס אליה.

ומניסיון אישי, זוהי באמת מידה בעייתית, וחוץ מהאלפא שהיתה לי, הרכבים היחידים שראיתי שיש להם את המידה הזאת היו הונדה סיביק ופיז'ו 205 1.6.

goodyear DURAGRIP

רק לשים לב שהצמיג הזה מגיע בקוד מהירות T. אם היצרן קבע שיש להשתמש ב-H, הצמיג הזה עף מהרשימה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש עכשיו מבצע באוטו דיפו לצמיגים GOODYEAR DURAGRIP.

אפשר לקנות 4 צמיגים בסביבות 1200-1100 ש"ח (המחיר קצת שונה ממידה למידה).

תבדוק, אולי יש להם את המידה שאתה מחפש (כמובן, בלי לסתור את אלעד לגבי קוד המהירות), והצמיגים "טריים".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...