Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה להחליף את הרמקולים הקדמיים באוטו, אחד מהם נשרף וקרגע אני עם רמקול של נוקיה, מי חשב שלנוקיה יש רמקולים :-).

האוטו הוא פג'ו 306 שנת 95 לכן נכנס בדלת רק 5.25, באוטו כרגע אין מגבר (תקציב דל כרגע), מאחורה שני 6X9 של קנווד, 500W , 90RMS, 5WAY, נותנים צליל לא רע בכלל (אומנם אני יודע שאם אני יוסיף מגבר זה עולם אחר), HU של פיוניר 4X50 MOSFET.

אני מעוניין לקנות רמקולים לקדימה, ומתלבת בין קומפוננט לרמקולים רגילים, תקציב כ 400 ש"ח. ואני בונה את המערכת בשלבים לכן אני רוצה משהו שיוכל בעתיד להתחבר למגבר.

אני אוהב צלילים נקיים של באס אבל לא ברמה יותר מידי גבוהה כמו עם סאב.(לא מעוניין להוסיף סאב).

יש קומפוננט של לנזר VX5C שמתאים או רמקולים רגילים של קנווד, JBL.

 

מה עדיף לי כרגה??

והאם יש למישהו המלצות על דגמים אשמח.

תודה מראש

ושנה טובה :-D

פורסם

ואם אני מביא קומפוננט, איזה קומפוננט לא יקר (300-500 ש"ח) כדאי לי להביא, שישמעה טוב כמובן גם עם מגבר, אבל גם כרגע בלי מגבר.

אשמח להמלצות.

פורסם

לפני הכל תודה על הטיפים,

אני הבנתי שמורל פולס הוא הדגם הישן ושמחליף אותו הטמפו (או ההפך, מה נכון?)

תגובות שקראתי על הרמקולים לא מעולות (לפחות בזאפ), יש למישהו נסיון אישי איתם? ואם כן, מה דעתכם על הקומפוננט?

מי היבואן הרשמי של מורל לארץ (האפרים ויבואנים פרללים לא היה לי נסיון טוב איתם)?

וקיבלתי ממישהו אחר עוד המלצה על לנזר (נאמר לי שהוא זול יחסית, 400 ש"ח ומעולה), יש למישהו נסיום עם לנזר?

שוב תודה מראש.

פורסם

מורל תוצרת הארץ והם מעולים יש גם הרץ מהסדרות הנמוכות הם עובדים טוב בלי הגברה אבל ברגע שחיברת אותם למגבר זה עולם אחר לגמרי!!!

- alloy block,Vtec, Bosch Motronic ME7 fuel-injected

producing200HP 2.2-liter,Honda type R. Need we say more..

soon!....

פורסם

תודה רבה על ההמלצות, קניתי את הטמפו של מורל, דגם המחליף את הפולס, רמקולים פגז אבל מזייפים שמגבירים.

זה אני הבנתי קשור לעניין של הגברה. לכן אני פשוט צריך לזרז את קנייה המגבר.

מומלץ לקנות מגבר יד שנייה? מה לחפש? איך אפשר לדעת שלא שכתו אותו?

והאם זה אומר שאני יצטרך להחליף את איכות הכבלים?

בדלתות הקדמיות הכבלים דיי פשוטים.

 

שוב תודה

×
×
  • תוכן חדש...