Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים ישלי פונטו ספייס 2001 החליפו לי נוזל בלמים ובימקום דוט 4 החליפו לדוט 3 שאלתי היא יכול להיגרם נזק למערכת הבלמים או לעזוב כך עד הטיפול הבא בעוד שנה. תודה יעקב

פורסם

לחבר שלום רב,

למערכת הבלמים לא יקרה שום נזק בטווח הקצר אבל מומלץ להחליף את הנוזל בהקדם האפשרי.

ההבדל העיקרי בינהם הינו נקודת הרתיחה.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אני עשיתי טיפול לפיאט שלי (מריאה), במוסך מורשה יבואן. גם לי שמו DOT 3.

כמובן שאמרו שזה בדיוק אותו הדבר ושהם פועלים לפי הוראות יצרן - כאשר בספר רכב רשום במפורש שצריך DOT 4.

כשהראתי לו את הכתוב בספר הוא התחיל להתרגז והוריד לי קצת מהמחיר של הטיפול כדי שאני ארד ממנו.

פורסם

אין בעיה להחליף בין סוגי נוזל הבלמים כל עוד הנוזל הוא על בסיס גליקול,

היתרון של הDOT 3 הוא שהוא סופח פחות מים מהDOT 4 ולמעשה עמיד יותר.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...