Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Infinity Reference 6X9-מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי רמקולים מצויין במידה ואתה מחבר אותו למגבר!!

אם אתה לא מחבר אותו למגבר עדיף לך לקנות איזשהו פיוניר 220\260 וואט!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

100W זה הספק פיסי שהרמקול יכול לספוג, גם ב20W הרמקול יכול להישמע מעולה, יש מספר פרמטרים שישפיעו כגון נצילות הרמקול, תיבה ,רכב וכו...

אותו הדבר לגבי סאבים, גם סאב כמו L7 של קיקר (1000W) פועל יפה מאוד ב600W וגם פחות מזה. :!:

פורסם

הוא ישמע אולי טוב, אבל לא "מעולה"...

עדיף שתתקרב יותר להספק הפיסי שלו, ואז הוא ישמע מעולה יחסית לביצועים של אותו הרמקול.

ה L7 מסתדרים עם פחות WATTAGE בגלל שלרוב שמים אותם בתיבות פתוחות שהם יותר יעילות, ולכן דורשות פחות כוח.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אלון קודם כל הL7 מגיע בארץ בתיבות SEALED שהם פחות נצילות...

בקשר ל6X9 במקרה הספציפי הזה אין כל סיבה שעם 20W הוא לא ישמע מעולה , סה"כ הוא אמור לתת השלמה, לא מעבר.

פורסם

סבבה.....

כעיקרון, לא תמצא הרבה אנשים שממליצים תיבה אטומה לL7, אבל זה אפשרי להשים אותו גם באטומה...

בגלל זה אמרתי לרוב.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

בכל מקרה אם מישהו ניסה פעם לראות איך הL7 מתנהגים בתיבות שונות הוא ודאי ראה שברובן (ובמיוחד באלו שמכוונת לSQ) הL7 לא יכול להתמודד עם ההספק שמוצהר עליו.

דווקא היוצא דופן למיטב זכרוני הוא ה15" שאכן יכול להתמודד עם 1000W.

אם הבחור מעוניין ב6X9 להשלמה כפי שFASTGT אמר, אז אכן 20W יספקו בהחלט. אם הוא רוצה שהם יהיו יותר דומיננטים זה כבר סיפור אחר :)

פורסם

כן, במיוחד בתיבות פתוחות ה L7 לא מתמודד עם ההספק המוצהר, בתיבות אטומות אפשר לתת לו את ההספק המוצהר.

קשה גם לכוון אותו ל SQ.. (בין היתר בגלל Fs גבוה שלא מאפשר כיוון נמוך בתיבות פתוחות (ה 12" בעיקר)).

גלשנו קצת מעבר לנושא :) אבל לא נורא.....

פורסם

ולא את התוכן של כולם ממש הבנתי אבל נראה לי שאני אלך על הרמקולים האלה כי יש לי הצעה ממש טובה עליהם. בכל מקרה יש לי גם שאלה לגבי מגברים אבל פתחתי בשבילה נושא חדש שבו אשמח לייעוץ גם-כן.

פורסם

אדי אם כל הכבוד אני לא חושב שהרמקולים של פיוניר טובים יותר מאינפיניטי, בכל אופן לרוב רמקולים (מרמה מסוימת) הם עניין של טעם לכן להמליץ למישהו על פיוניר בלי סיבה זה מיותר לחלוטין (ביחוד שפיוניר הם לא ממש HIGHEND). האם יצא לך לשמוע רמקולים של אינפיניטי??? תחשוב על זה :idea::!:

• תוכן חדש...