Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים בדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לפני כמה ימים נתקעתי בלי דלק , התקשרתי לחבר שהביא לי 30 ליטר במיכל ושפכנו את זה לאוטו האוטו הניע,

נסע בסדר גמור עד שהוא התחיל פתאום "להחנק" אני לוחץ על הגז זה לא מגיב ולפעמים אף מתכבה..

שאלתי את חבר שלי מאיפה הוא לקח את הדלק הזה הוא אמר לי שהוא שאב אותו מהרכב הפרטי שלו ( אני מאמין לו זה חבר טוב שלי ) עכשיו הוא שאב אותו בעזרת מים (ממלאים צינור מכניסים למיכל המים מתחילים להישפך ואז גם הדלק ) הבעיה היא שמאוד יתכן שנכנסו ג'ריקן הזה מים וגם למיכל שלי יכול להיות בגלל זה הבעיה?

בוא נגיד ל30 ליטר דלק חצי ליטר מים יכול לגרום נזק כזה?

אם כן מה לעשות לחכות או למלות מיכל מלא?

פורסם

זה הרבה מים.

וחבר שלך לא יודע את השיטה לשאיבת דלק.

פשוט מאוד, משחילים צינורית לתוך הטנק דלק, שואבים עם הפה לאט לאט, עד שמתחיל להגיע הדלק קרוב לפה, ומיד מוציאים את הצינור מהפה, מכוונים כלפי מטה ומכניסים אותו לתוך מיכל, והנה הדלק נשאב...

השיטה עם המים ממש לא טובה.

אני מציע שתתדלק עכשיו עוד דלק בתחנה כדי שאחוז המים ביחס לדלק יהיה נמוך יותר.

• תוכן חדש...