Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי ברכב והדוושת קלאץ' השתחררה לי.

גררתי את האוטו למוסך

ושם אמרו לי שאני צריך להחליף קלאץ', בית דוושות שנשבר מהקלאץ' וכבל קלאץ'.

ציינו שהסיפור יכול להגיע ל3000 שקל.

נשמע הגיוני ?

פורסם

איך הגעת למצב שהדוושת קלאץ נישברה? אולי הישתחררה?

אם מחליפים קלאץ, כבל קלאץ ובית דוושות זה מחיר אפילו זול.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

היא השתחררה כתוצאה מהתנתקות הכבל? ז"א לא היה בורג שתפס אותה? מעניין...

הסיפור, אם מחליפים לך את הכבל, את הקלאץ' ואת הית הדוושות, זה באמת יחסית זול. תנבור לעומק, שלא יסבנו אותך.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הבחור החליף את כל הדברים, זה יצא בסופו של דבר 4500 ש"ח.

השאלה - האם זה המחיר של החלפת קלאצ' והדברים הנילווים? אני זכרתי שזה בסביבות 800 - 1000 ש"ח.

האם זה קשור לעבודה שמדובר בפולקסווגן והחלפים יקרים יותר?

פורסם

לי קרה פעמיים שנקרע הכאבל של הקלאץ באיביזה שהייתה לי, כן זה השתחרר במכה אבל לא חושב שכתוצאה מזה "בית הדוושות" יכול להישבר, הדוושה לא יכול לשבור את בית הדוושות, אלא אם נתת עם הרגל מכה ממש ממש חזק על הקלאץ, נראה לי ממש לא הגיוני.

כמו כן אם נקרע כאבל מי אמר שהקלאץ עצמו נפגע?

החליפו אצלי את הכאבל קלאץ', זה לוקח איזה 10 דקות עבודה, ואני לא זוכר סכום מדוייק אבל בטוח בטוח בטוח לא יותר מ 600 שקל, כולל עבודה.

אני מציע שתבדוק אם באמת נשבר בית הדוושות, ואם באמת הלך הקלאץ'.

נראה לי מנסים לטחון אותך.

לך למוסך אחר לקבל חוות דעת.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

כדי להחליף את בית הדוושות יש צורך בפירוק הדש-בורד, ואחריו את כל הבית, כולל מוט הגה וכו'.

העבודות שפורטו (כולל קלאץ וכו') ייקחו יומיים במוסך, ולכן - כולל החלקים - נשמע מחיר הגיוני (לא זול, אבל הגיוני).

• ספונסר פורום
פורסם

התקלה הזאת שכיחה בפולו ומקורה במצמד בלוי שמתקשה עם הזמן

וגורם לעומס עצום על הכבל ובית הדוושות ,באיביזה ישנו אותו מנוע

וגיר עם אותה בעיה של מצמד שמתקשה אבל שם הכבל הוא אחר ולכן הוא

נקרע ובעצם שומר על בית הדוושות .

בפולו הכבל מעולם לא נקרע ולכן כאשר המצמד קשה מאד בסופוט של דבר הוא ישבור

את בית הדוושות ויהיה באמת צורך לתקן את בית הדוושות להחליף את הכבל (שהתבלה)

וכמובן להחליף את המצמד שהוא בעצם שורש התקלה .

המחיר סביר במידה והשימוש היה בחלפים איכותיים כגון מצמד גרמני ,כבל מקורי וכו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

זו לא פעם ראשונה שאני נתקל בזה ובכל דגמי הרכב עם תיבה ידנית. ממשיכים לנסוע הרבה עם מצמד שחוק, שכוח ההפעלה הנדרש להתירו הוא גבוה מאוד ונגרמים נזקים כאלו. החשוב הוא כמובן לתקן את גורם התקלה שהוא המצמד עצמו ולא רק את החלקים השבורים או שחוקים וזה בדיוק מה שבוצע במקצוענות.

להבא חברים שימו לב, הפעלת המצמד מרגישה לכם קשה כמו אבן, חורקת או לא משתחררת בצורה מהירה? פנו לטיפול במוסך לבדיקת התקלה ואל "תמשכו" את הנסיעה ברכב בתוענה של מחיר גבוה למצמד וכרגע הוא לא מחליק אז נחליק את זה בנתיים...

ועוד דבר, נתקלתי גם בנהגים שנוסעים עם מצמד מחליק תקופה ממושכת, זה גורם לנזק לתיבת הילוכים: שוחק את הסיכרונים, גגש"ים ואף את המייסבים.

• תוכן חדש...