Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שתי תצפיות מעניינות, Evo X & BMW CSi 633.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעלה להנאתכם כמה תמונות של ה-LanEvo העשירית בשושלת שנתפסה היום בסוכנות ברעננה :wink:

לראות אותה על הכביש בארץ זה פשוט כיף, גם בצבע הלא מחמיא והסתמי ביותר הזה.

ועכשיו לדור הישן, עוד נתפסה ברעננה היא הBMW CSi 633 וותיקה שנראית מצוין, ניקלים לא חסרים לה...

*האיכות לא מי יודע מה בגלל שימוש במצלמת הנייד, תלונות אפשר לשלוח לwww.idontcarecauseisawitinmyeyes.com :)

1X1.jpg

1X2.jpg

1X3.jpg

12.jpg

1.jpg

123.jpg

1234.jpg

1X5.jpg

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האיבו 10 מושלמת! מעניין מי המיליונר שקנה אותה מרעננה!

ויש גם מכונית שאני תפסתי באזור שם: קורבט ביבוא אישי יפה אשש

28042008.jpg

פורסם

לא צריך להיות מליונר בשביל לקנות EVO :roll:

ורעננה? אולי רוני קנה :D

לגבי הקורבט, יצא לי לראות כמה וכמה כאלה מסתובבות בארץ. לבנה, אדומה (קבריו), ולפחות 3 שחורות (2 קופה, 1 קבריו).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איזה בימר יפה, שמור ונחמד, רק הג'נטים קצת לא לעיניין לפי דעתי וחוץ מזה הוא הדובדבן שבקצפת מבין תמונות שהוצגו בשרשור הזה.

הבימר הזה דורש שטיפה ווקס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
האיבו 10 הזאת הולכת לפרק את הSTI החדשה והמזוויעה גם במכירות וגם בכביש

צר לי לבאס אותך אבל הSTI החדשה לא רק שיותר מהירה מהאיבו X אלא גם בעלת התנהגות ספורטיבית טובה יותר.

כמה תוכניות ואתרים עשו השוואה וגילו את זה לא אני המצאתי.

פורסם
צר לי לבאס אותך אבל הSTI החדשה לא רק שיותר מהירה מהאיבו X אלא גם בעלת התנהגות ספורטיבית טובה יותר.

אני אשמח לקבל לינקים לכתבות האלו

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני קראתי את ההפך בטופגיר, Car & Driver ובFifth Gear

אגב הEvo נראית כמו אחותה הקטנה של הGT-R לא?

S2000

• תוכן חדש...