Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעות לגבי גולף שנת 2001 מנוע 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי חיפושים רבים מצאתי גולף שנת 2001 מנוע 2000 אוטומט

הרכב עשה 82000 ק"מ והוא די שמור.

אחרי חיפושים קיבלתי מספר רשמים לגבי הרכב אם כי ישנם מספר דברים שאני מעוניין לשאול

אשמח לקבל תשובות מבעלי גולף

קראתי נושא שדיבר על צריכת השמן. היו הרבה ויכוחים לא הבנתי מהי הצריכה התקנית

אבא שלי קצת מודאג מהנושא. הרכב הוא בשבילי - בחור צעיר.

תצרוכת דלק - אני יודע שאין תשובה מדוייקת אבל אשמח לקבל מידע כללי

כמו כן האוטו שאני הולך מחר לבדוק אותו אמור לעבור טיפול עוד 2000 ק"מ - מהי עלות טיפול - יש לציין שהחליפו רצועת טיימינג לפני כחצי שנה לרכב.

תודה מראש לעונים

פורסם

תבדוק באיזה טיפול מדובר קטן או גדול. הרכב סך הכל נשמע ממש טוב קח אותו לבדיקה ותראה מה המצב שלו באמת.

בקשר לשמן במנועי 2.0 הוא באמת נעלם קצת יותר מהר ממה שהוא אמור אבל לא בצורה מדאיגה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מדובר בטיפול יחסית גדול לדעתי - בעל הרכב מודע לזה ובקשר לזה כבר הסתדרנו

יש אפשרות לקצת נתונים לגבי צריכת השמן?

באחד הדיונים באתר ראיתי נתונים של חצי ליטר ל 1000 ק"מ - האם זה נכון?

זה נשמע לי קצת מוגזם

פורסם

נשמע לי מוגזם מאוד. ואני נסעתי במספיק גולפים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

היה לי רכב כזה חדש 6.5 שנים, עד שנגנב.

כדי לקבל מושג על עלות טיפולים (במוסך מורשה), קרא כאן.

לגבי צריכת דלק, עירוני בנסיעה רגילה ללא השתוללות, כ-1/9-10, בינעירוני כ-1/12-13.

לגבי צריכת שמן זה לא מדוייק אבל לפי ספר הרכב צריכה של 1 ק"ג שמן ל-1,000 ק"מ היא סבירה.

21749320.JPG

• תוכן חדש...