Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני מעלה את החלונות החשמללים מקדימה , לקראת הסוף ממש הם מתחילים לרעוד ולא נסגרים טוב.נשאר חריץ קטן.

האם יש את אותה בעיה גם בדגמים אחרים של קורסה או שזה בעיה במנגנון ,

תודה

פורסם

בוקר טוב

לי יש גם קורסה 97 יש לי גם בעיה בחלון חשמלי קדמי צד נהג

בסוף מהלך הוא קופץ ולא עוצר (נופל טיפה ושוב עולה ומשמיע

מכות כאלה - כאילו החלון עוד רגע יתפוצץ) מה שאני עושה

זה מגיע הכי קרוב לסוף מהלך ועוצר כמה שיותר קרוב לסוף שאפשר

הבעיה היא במנגנון עצמו שנהרס אבל אני לא יודע לומר אם זאת

"מחלה" לסוג מכונית שלנו...יכול להיות סתם צירוף מקרים.

פורסם

גם לי יש אותה בעיה (גולף 92, חלונות לא מקוריים).

החלון עולה עד הסוף, אך לקראת הסוף אני תמיד חושב שזאת פעם אחרונה שהחלון עולה למעלה מרוב שאני שומע קולות של שחיקה פיצוצים.

כשיורד הוא יורד חלק עד לאמצע ומתחיל לרדת עם רעידות.

החלון הזה מרגיז אותי בכל פעם הוא חושב שעושה לי טוב שהוא נפתח ונסגר, הלוואי הייתי יכול להמיר אותו לידני או למצוא מנגנון חליפי.

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

לאון יש גם פתרון אחר שכבר הצעתי לך שהוא שאני יבדוק לך את החלונות ואנסה לסדר לך או לפחות לצמצם את התקלה.

HTM_AA גם לי יש במקרה קורסה כמו ללאון (רק טוב ושמור ויפה יותר:wink:) רק עם מנגנון ידני לחלון שגם לא מתפקד מעולה. סידרתי את כל החלונות כך שיתנהגו כמו שצריך אבל דווקא החלון של הנהג עושה לי בעיות ונסגר בקפיצות, לפחות עד לרגע שאני אמצע את הכיוון המדוייק שהחלון יתפקד רגיל.

נ.ב אצלי אני דווקא מאשים את הגומי שמסביב לחלון כאחראי לקפיצות (כבר אין אפשרות אחרת).

מיכו.

• תוכן חדש...