Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לא מיזמן אני ואחי עבדנו על הרכב וניתקנו את המצבר לצורך עבודה כתוצאה מכך נימחקו כל הזיכרונות וההגדרות ברדיו דיסק PIONEER DEH-P490IB וכשאני מנסה לכבות אותו הוא עובר לי למצב שליטה על IPOD ניסיתי לימצא פיתרון בספר ולא הצלחתי איך אני משנה את ההגדרות לזה שהכפתור יחבה אותו

נ.ב

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

אז בסופו של דבר גיליתי איך מכבים נותנים לחיצה ארוכה על כפתור ה-SORCE והוא ניכנס למצב (DEMONSTRETION) ולא IPOD טעות שלי לאחר מיכן נותנים לחיצה ערוכה על כפתור ה-FUNCSION עד שהוא ניכנס לתפריט הגדרות לוחצים עוד כמה פעמים לחיצות קצרות על כפתור ה-FUNCSION עד שכתוב DEMONSTRETION ומעבירים ל-OFF (למען הדורות הבאים שיסתבכו)

פורסם

גם כשהוא נמצא במצב הדגמה הוא כביכול כבוי

פשוט זה הברירת מחדל שלו שאחרי ניתוק מצבר מתאפסת

וזה מופיע בספר הדרכה למערכת, אם היית אומר הדגמה מההתחלה הייתי עונה לך פשוט לא הבנתי מה הקשר ל IPOD :}

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני לא הבנתי בהתחלה שזה מצב הדגמה כי הוא רשם לי באנגלית ברוכים הבאים פיוניר אייפוד משהו והנחתי שמשם שולטים על האייפוד, כי יש לי אופציה לחבר אליין אייפוד וכשהייתי ברדיו סטיישן באשדוד, אז יגאל הבעלים אמר לי שזה מצב הדגמה ושצריך לכבות אותו אז הבנתי איך לפתור את את הבעיה.

• תוכן חדש...