Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שקופצים עלי, זה לרכב הראלי שלי, כדי לסגור חורים ולמנוע כניסת אבנים/חרקים ועוד.

אני מעוניין לדעת איפה קונים במחיר נורמאלי רשת כסופה לא צפופה מדי שאפשר לכופף לצורה רצוייה. משהו שרואים בכל מיני עונדות ורכבים אחרים שמחוררים להם את הפגושים.

תודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

ראיתי באוטודיפו

תנסה גם באי אנד איי בר"ג

למה לא תשים רשת תרנגולות?

תגדל תרנגולת + ביצה ולירוקים ברכה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בחניות גינון מוכרים המון סוגים של רשתות אבל חלקן מחלידות (הרבה יותר זול מ100 ש"ח למטר ברשת שכולם שמים)

אז תישאל לפני הקנייה

פורסם

זה בד"כ בא מקורי בגריל שקונים או בטמבונים.

האיכותיים יותר עשויים מפלסטיק קשיח לגמרי כמו בR32 ואחרים עשויים מרשתות בסוגים שונים.

ככה סתם לא נראה לי תמצא חומר מתאים.

איפה אתה רוצה לשים את זה?

S2000

פורסם

אזור גוש דן.

פיש, יש לך איזו חנות גינון מומלצת? כי פעם אחרונה שהייתי באיזה אייס או הום סנטר לא היה שם כלום :(

100 ש"ח למטר זה באמת מחיר קצת מופרז...

נדב

פורסם

אני קניתי בחנות באיזור נחלת בנימין\שוק הכרמל ב20 ש"ח למטר רשת מאוד איכותית, לא מחלידה וקשיחה מאוד (אבל מספיק גמישה להתאמה מושלמת) ממש לא זוכר את שם הרחוב או שם החנות, מצטער.

באיזור ת"א נסה חנויות באיזור דרום העיר.

פורסם

למי שמתעניין:

הלכתי לאוטו דיפו במחשבה שאני מוכן לשלם מעט כדי לחסוך טיולים ולקבל מוצר שאולי יהיה באיכות טובה יותר.

היה במלאי מטר של רשת על כ30 סמ' בערך במחיר של 135 ש"ח !!!

וויתרתי מייד כיוון שזה מ-א-ו-ד יקר, לא בטוח יספיק בגודל ולא מוצדק בשביל לערוך ניסויי קטן.

הלכתי לחנות גינון, שם הפנו אותי לחנות של אספקה טכנית לבניין.

מצאתי רשת שהם קוראים לה Expended או רשת לרביץ. נראה דומה למה שיש באוטו דיפו, מטר מרובע עולה 18 ש"ח (!)

חסרונות:

יש צורך לצבוע אחרת יחליד.

חד כמו תער, ולא רק במקומות שהרשת חתוכה, שפשוף קל עליה תגרד לכם את העור והבשר עד לעצם בלי בעייה :evil:

אבל, אפשר להשתמש כמה שרוצים לנסות ולעבוד בלי לחשוש!!!

בברכה

נדב

נ.ב. המכסה המנוע העקום וכל הניטים זה שאריות מהמרוץ האחרון שבו הוא נפתח במהירות של 120 קמ"ש בערך ולקח איתו את השמשה וחלק מגג האוטו.

IMG_2618.jpg

• תוכן חדש...