Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת על סאב Mac Audio MAXIMUS 12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך חוות דעת על הסאב Mac Audio MAXIMUS 12

המליצו לי עליו במחיר לא רע , רציתי לדעת איך הוא בהשוואה ל HED12 של

סרוין וגה כי אני יכול להשיג אותו בידיוק באותו מחיר.

תודה לעוזרים!

פורסם

המקסימוס היה לפני כמה זמן בצ'יפר ב 500 ש"ח או משהו דומה,ממש לפני דקה המלצתי לבחור בפורום על ה 4200 של מאק וכמו

המגבר,גם הוא זכה באיזה פרס שהוא חזק ומחיר טוב ובלה בלה תנסה לחפש אבל בכל מקרה הסרוין יותר בהמתי ממה שאני זוכר.

ג'ובני

פורסם

לא ממש הבנתי מה דעתך על הסאב .. עוד מישהו אולי?

פורסם

לא שמעתי את המקסימוס אבל אני יכול להגיד לך שהיה לי את הסרווין וגה לתקופה די ארוכה והוא אחד הסאבים הכי טובים למחיר שלו

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה לך על התגובה , על הסרוין באמת שמעתי הרבה דברים טובים ושבחים.

אבל אולי מישהו כן שמע או מכיר את המאק אודיו?! לפי הנתונים הוא נחמד..

והמחיר שאני יכול לקנות את הסרוין וגה ואת המאק אודיו הוא 700 כולל תיבה.

נ.ב ג'ובני בדקתי ובצ'יפר הוא עולה 600 ש"ח וגם המלאי אזל..

פורסם

אני שמעתי את הדגם הקודם של המקסימוס בתיבה האטומה שלו, אצלי באוטו וממש לא התלהבתי, הוא לא היה אצלי יותר מ10 דקות אבל בכמה סגנונות שניסיתי אותו הוא לא היה לטעמי. שוב אני מדבר על הדגם הקודם.

בשיפוצים

פורסם

ממ תודה זה כבר קצת עוזר , שוב יש מישהו ששמע את הדגם הזה אולי?!

• תוכן חדש...