Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל דבר אפשר לנסר\לחתוך.

שמעתם על ג'קסון נטען?...

ידוע ש ג'קסון עבר ניסורים וחיתוכים ואיך שהוא הוא עדיין בנאדם

אבל ממש מוזר לשמוע על זה שהוא גם נטען, מה הוא לא צריך לאכול יותר ? (כי כולו פלסטי ??)

או שאתה מתכוון ל JIGSAW :?:

כן יש כזה נטען

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
גנב אולי כן, הילד בן 14 של השכנים שהחליט יחד עם 3 חברים שלו שלשבת ב 3 בלילה זה משעמם , ולשחק עם חנקן נוזלי יותר מגניב - לא.

רוב הילדים בני ה14 המשועממים שאני מכיר לא מסוגלים ללוגיסטיקה, המאמץ והריכוז הדרושים לצורך השגה וטיפול בחנקן נוזלי. רובם המוחלט גם לא יתארגנו על ברנר, למרות שזה קל יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הנגישות לחנקן נוזלי כנראה לא משהו אבל אין צורך להגזים. ניתן להקפיא באמצעים פשוטים וזמינים לרמה שתאפשר שבירה. אני לא מתכוון לתת את הפתרון המדוייק מסיבות ברורות.

בכל מקרה, כמו שהזכרתי, אם השרשרת באוויר יהיה קשה יותר "לטפל" בה.

פורסם

לדעתי גנב לא ישתמש בג'קסון ובטח שלא בדיסק, כי שניהם עושים המון רעש ושניהם צרכים חשמל.

ברנר דוקא נשמע אופציה טובה כי הוא לא מייצר רעש ולא צריך חשמל, מה גם שניתן לחתוך איתו גם שרשרת של 50 מ"מ.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
50 מ'מ
העלת סוגיה, איך באמת חותכים שרשרת של עוגן אניות בתנאי ים ולא תנאי מפעל ?

פורסם

לא ראיתי אף פעם ביצוע כזה, בגלל זה אני שואל

פורסם

בכל כלי שייט גדול יש רתכת,מבער,פלסמה ועוד הרבה כלים לתיקון עצמי בלב ים.

אין להם בעייה לחתוך/לתקן שרשרת גם בעובי גדול יותר.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
ידוע ש ג'קסון עבר ניסורים וחיתוכים ואיך שהוא הוא עדיין בנאדם

אבל ממש מוזר לשמוע על זה שהוא גם נטען, מה הוא לא צריך לאכול יותר ? (כי כולו פלסטי ??)

או שאתה מתכוון ל JIGSAW :?:

כן יש כזה נטען

גקסון, גיגסו, משור אנכי, כולם מילים המתארות את אותו הכלי.

מעטים מכירים את המילה גיגסו או משור אנכי. אז אמרתי ג'קסון. SUE ME.

בדיוק אתמול אגב נתקלתי בספריי הקפאה לדיאגנוזה בלוחות אלקטרוניקה, טמפ' של -62 מעלות פרנהייט או -52 מעלות צלזיוס.

אני לא חושב שיש סיבה בעולם שלא ניתן לקנות מיכל הקפאה לטמפ' נמוכות יותר אפילו, רק צריך למצוא מקום שמוכר בגוגל..

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...