Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהפכה בקבוצת פורד !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר לפני כמעט חודש, כתבתי כאן באתר שאולי הפעולה הנכונה מצד פורד תהיה הכנסת דובאל לקבוצה הבכירה למרוצי האספלט ומסתבר שכעת גם מלקולם ווילסון חושב כך.

אז מה אתם אומרים ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובל לא היה מקבל שום כסא בפורד (קבוע) אם גאלי לא היה נפצע

אני מזכיר לך דובי שכבר שנתיים בשיחות בינינו אני טוען שדובל עם "ריטלין" נהג טוב יותר מלאטבאלה והירבונן

ואני מציע שנבחן זאת במירוצים הבאים שדובל יתחרה.

לגבי כסא שלישי בסוברו,לדעתי רק עניין של עלויות הכריעו את הכף לטובת נהג צרפתי חצי אלמוני לבין פניצי למשל.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

פרנסואה דובאל התבגר מאז השטויות והתאונות בעונה בסיטרואן . היכולת בהחלט קיימת וגם המצב (הפציעה של גאלי) .

אבל הכתובת לגבי לאטבלה היתה על הקיר , בהחלט בכל הקשור לאספלט . אני מניח שאם גאלי היה בריא יתכן מאד שפורד היו מכניסים את דובאל כנהג שלישי בקבוצה הרשמית ובמרוצי האספלט הוא זה שהיה נרשם בכדי לקבל ניקוד ולא לאטבלה .

לגבי סובארו .

לא היתה מחשבה בכלל לגבי פניצי (וחבל מאד ! ) הוא הודיע על פרישה לפני כחודש .

התכנון שלהם, המקורי לפחות, היה להכניס את צ'אבי פונס בספרד ואת טירבסי בצרפת, כל אחד במרוץ הביתי שלו ומביא ספונסר נוסף משלו. עצם היותו נהג מקומי יתן גם לקבוצה יותר חשיפה שם.

בסופו של דבר הם החליטו שטירבסי יעשה את שני המרוצים - מה שאולי יסייע לו ולהם להשיג תוצאה סבירה, לפחות במרוץ השני, לאחר שבראשון יצבור נסיון.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...