Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך מעט הדרכה איך אוכל לשפר את זרימת האויר במפוח הפנימי בלנטיס 98. בתור איש מזגנים מנוסה אני יכול לומר שספיקת האויר נמוכה מהרגיל. זה בא לידי ביטוי גם באויר קר מדיי שיוצא מפתחי המיזוג. קר וזורם חלש מאוד. האם יש פילטרים בחוץ/בפנים?? ניתן להגיע לסוללה/רדיאטור הפנימי כדי לנקות?? תודה

mazda lantis 1998 1840

פורסם

מתחת לתא הכפפות יש מכסה ארוך עם 2 ברגי פילפס, פתח את המכסה ובדוק אם יש מסנן אוויר.

אם אין אז כניראה עבדו בלי מסנן והרדיאטור הפנימי נסטם בליכלוך ולכןהזרימה חלשה, או שהנגדים של המפוח עייפים וצריך להחליף.

לא בכל הדגמים קיים מסנן כזה.

או שהמפוח מלא בעלים וגם לפרק אותו זה פשוט 3ברגי פיליפס וכמה קונקטורים והוא בחוץ.

פורסם
מתחת לתא הכפפות יש מכסה ארוך עם 2 ברגי פילפס, פתח את המכסה ובדוק אם יש מסנן אוויר.

אם אין אז כניראה עבדו בלי מסנן והרדיאטור הפנימי נסטם בליכלוך ולכןהזרימה חלשה, או שהנגדים של המפוח עייפים וצריך להחליף.- לא קיים דבר כזה נגדים עייפים או שהנגד שרוף וקיים נתק ואז המפוח לא היה עובד במהירות שעלייה הנגד שולט.

לא בכל הדגמים קיים מסנן כזה.

או שהמפוח מלא בעלים וגם לפרק אותו זה פשוט 3ברגי פיליפס וכמה קונקטורים והוא בחוץ.

האם המפוח עובד בכול דרגות המהירות ?

איזה כייף לי :)

פורסם

המפוח עובד בכל דרגות המהירות. אני דווקא ראיתי משהו שנראה כמו מפוח בדיוק מאחרי הרדיו דיסק במרכז הרכב. זה פלסטיק לבן כזה וזה ניראה כמו בית מפוח. נכון או לא? אם אני לא טועה גם הצלחתי לראות עליו מין פילטר כזה בצבע כהה אולי ירוק או כחול אבל לא ניתן להגיע אליו בלי לפרק את כל הפלסטיקה לפניו שזה ניראה לי מסובך קצת. האם BA323F בטוח שהמפוח ליד תא הכפפות?

mazda lantis 1998 1840

פורסם

מתחת לתא הכפפות ממש בצד ימין בפינה תיראה את המנוע של המפוח שתפוס על 3-4 ברג פיליפס.

המנוע בצבע שחור.

והפקק של המסנן הוא ארוך מלבן אליפסה כזה עם 2 ברגי פיליפס.

המסנן מורכב מ3 חלקים.

• תוכן חדש...