Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי היום עם הלקוח שלי שעובד עם בן ארי . כפי שתארתי לעצמי הוא עובד מול אחראי ציוד עפר ואינו מכיר את אחראי משאיות .

בקיצור , צלצל לטלפון שקיבלת ובקש את אחראי רכב .

שוב , כולם מפנים אותי לגדעון כלף .

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בס"ד

באחת התגובות כאן בפורום מישהו התעניין ברכב הזה,הוא נמצא בישוב נגוהות בדרום הר חברון,הוא שייך לאחד התושבים,שמו ברוך.

לאחר שיחה עימו יתכן שהוא יהיה מוכן למכור אותו.

001.JPG

חולה הגה,משאיות,אוטובוסים,רכבי שטח,טרקטורים,טרקטורונים,

אופנועים מחוץ לתחום:twisted:

פורסם
סיכום ביניים למרדף אחר סופר ליינר . מוסיק לא מכיר ולא יודע . מקמל בצומת עד הלום , חבל על הזמן .

עברתי היום בבני ברק באזור קרית הרצוג היה פעם מוסך שטיפל במקים, הם קנו גם משאיות כאלו מחברת ימ"י שפשטה רגל .כל המתחם סגור , אין עם מי לדבר .

נשאר רק גדעון כלף .

בקשר לבן ארי , הרי יש לי לקוח שמתקן להם את ציוד העפר , אני אבקש ממנו מחר שינסה לברר .

==========================================================

גדעון כלף כבר אולי 20 שנה או יותר לא בחיים,ישנו שם הבן שלו חיים והוא פעם עזר לי מאוד,לדעתי הוא בסדר גמור וכנ"ל גם פואד מקמל בעד הלום,אצל מוסיק אין לך מה לחפש כי הוא לא מחזיק אמריקאיות וגם לא שמואל לוי.

פורסם

עוד משאית ישנה שכבר כמעט ולא רואים- הולכת לפרוק... חבר החליט שזהו, נמאס לו ממנה ולא שווה להחזיק אותה יותר...:cry: התמונה שהוא צילם בדרכה האחרונה אתמול... למי שמזהה- לא טעיתם, מובילה אותה אותה ה-K100 שאני נהגתי גם כן... היא לפחות עוד בחיים (להרבה זמן?:roll: )... עצוב...

375110_343172429062083_100001079864464_937380_1033122216_n.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עוד משאית ישנה שכבר כמעט ולא רואים- הולכת לפרוק... חבר החליט שזהו, נמאס לו ממנה ולא שווה להחזיק אותה יותר...:cry: התמונה שהוא צילם בדרכה האחרונה אתמול... למי שמזהה- לא טעיתם, מובילה אותה אותה ה-K100 שאני נהגתי גם כן... היא לפחות עוד בחיים (להרבה זמן?:roll: )... עצוב...

מה עושים איתה?

פירוק עבור משאיות אחרות או לגריטה?

מדוע לא שווה להחזיק אותה? (אין לי מושג וחצי מושג לגבי אחזקה של משאיות...אבל חולה על הצורה שלזאת המצולמת)

פורסם

לפי הסדר:

שתי אופציאות: פרוק, כאשר מנוע וחלקים מכניים האחרים, אם תקינים- נשמרים לחלקי חילוף למשאיות האחרות שיבואו לחפש, כל השאר הולך לברזל ולזבל. אופציה השניה (במיקרה הזה לא ממש סבירה)- הפיכת המשאית למיכלית מים לעבודות בשטח. בדרך כלל עושים כאשר משאית במצב מצויין ועם טסט- אז חבל עוד לשחוט אותה. במיקרה של זאת- היא לא עם הטסט כבר, והיא לא במצב מושלם- אז שוב- סביר להניח שיפרקו ויחתכו...:-(

לא שווה להחזיק אותה כי: לבעל האוטו יש עוד כמה משאיות יותר חדשות ובמצב יותר טוב- אז אין לו צורך מיידי בה, בנוסף יש לה מספר תקלות, כאשר כל אחת לא קריטית- אבל בשילוב עם חוסר השימוש ועלות אפסית של האוטו- התשובה ברורה...:cry: למכור אותה למישהו לשימוש- סיכויי שואף לאפס כי גם כאשר במצב מושלם ועם טסט- אין הרבה שמוכנים ליקנות אותה ולעבוד עליה...

ולשאלה המתבקשת: מדוע היא לא אצלי- התשובה: קודם כל- הדגם הספציפי לא הדגם האהוב עליי ביותר, יש הרבה דברים האחרים שעומדים "בתור" לפני, אם כבר (ובינתיים גם אליהם אני לא מגיע), אז בטח שלא רוצה ליקנות עכשיו "סתם", וחוץ מזה- לא היה לי מושג שהוא הולך למכור אותה כבר לפרוק, גיליתי את זה היום בבוקר- כאשר כבר הלכה... קיוויתי דווקא שיחזיק אותה עוד כמה שנים, אז אולי כן הייתי לוקח אותה... אבל אין מה לעשות- אי-אפשר ליקנות את כל העולם, ועוד פחות מזה- להציל את כל העולם...:roll::?:cry: אז....

ובעניין ה"כללי" של אחזקת משאית כזאת- תלוי למה: אם יש לך שטח ליד הבית ותרצה לשים שתעמוד או לעשות סיבוב במושב- המשאית עולה גרושים. אם רוצים אותה "חיה" בכביש- סיפור אחר ויקר, כי בתור ההתחלה צריך ביטוחים וטסט שזה כבר איזה 05 אלף בשנה בערך, וזה עוד בלי טיפולים ותיקונים אם יש... בקיצור...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שני צילומים של משאיות: הוולוו הקטנה של עיריית חברון שעדיין אני לא מצליח להבין את התועלת במתקן הזה,

השניה דחס ישן,ישן אבל עוד עובד,

אולי יהיו לי בעתיד עוד צילומים ואני העלה אותם.

הבטחתי ליעקב ניצן שאני מעלה צילומים ואני מקיים חלק

003.JPG

004.JPG

פורסם

תודה ליאור .הימנית היא FL6 מהשנים מ 97' עד 2001. באה עם מגוון מנועים מ180 עד 250 כוחות סוס . סידרת D6.

השניה לא כל כך נפוצה . אני לא בטוח אבל נראה לי שמדובר ב N7 עם מנוע TD 71 או N 10 עם מנוע

פורסם
משהו השתבש אצלי במחשב ואני ממשיך . אם מדובר ב N10

.

NL10.

המתקן אשפה ללא דחס על FL כי כנראה אין תקציב לדחס, חוצמזה להרה עיריות יש מיכלים כאלו ללא דחיסה אבל הם סגורים מלמעלה עם גג ויש פתחים שנסגרים עם דלתות. מתישהו יגיע גם לבני דודינו. נכון שהנצילות של מתקנים כאלו נמוכה אבל תמצא אותם בכל מקום שאין בו אין הצדקה לשים באופן קבוע מתקן דחס -רמסע.

לעניות דעתי אזור אתר 'כרמל' מהיפים הארץ בייחוד בעונה זו, הכוונה לכרמל ביהודה ושומרון ולא הר כרמל .

פורסם

גיא , אהבתי את הקטע שציינת שכרמל נמצאת בשטחים ולא ליד חיפה .

לא קשור לפורום אבל להערכתי כ90 אחוז מתושבי המדינה אין להם מושג ירוק איפה כרמל נמצאת . למי שלא יודע זה בדרום הר חברון . אבל כרמל זה משהו זניח יחסית כי רוב התושבים לא היו בחברון שלא לדבר על מקומות פחות מפורסמים .

לא מזמן בעקבות ויכוח פוליטי על גוש קטיף ז"ל עשיתי סקר קטן בקרב הנוכחים תחת השאלה "היכן היה גוש קטיף ? "

התשובות שקיבלתי נעו מרמת הגולן דרך יהודה ושומרון , המהדרין הגיעו לאיזור אילת ורק שניים מתוך כ 20 איש ענו פחות או יותר בצורה נכונה . נכון שזה לא קשור לפורום אבל אם גיא כבר העלה את העיניין הגיאוגרפי הרגשתי מחוייב .

פורסם

הוולוו N10 היא לא של הרש"פ אלא של האו"ם.

היא נועדה לפנות זבל באיזורים בהם אין פינוי של זבל בגלל מחלוקות, כמו כפר עקב ששייך מוניציפלית לירושלים אבל נמצא בשטחים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

:shock:את הטריילר הזה של תעבורה פגשתי בצומת שוקת

שלא נדבר כמה רצו לתפוס צילומים לידו קרוב לספינה.

001.JPG

פורסם

:-)לאחר שהתפעלתי מהספינה הרתומה על הטריילר של תעבורה עברו לנגד עיני שתי משאיות כיבוי אש חדשות תוצרת M.A.N

יפייפיות,הן חונות בתחנת באר שבע.

002.JPG

003.JPG

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...