Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מיצובישי סופר לנסר, עכשיו הפודים של הדלתות שלה מחולקים לשניים חלק עליון שהדביקו עליו סקאי, וחלק תחתון עשוי פלסטיק לשני החלקים אותו הצבע, עכשיו אצלי החלק של הסקאי לא פגום כלל אבל חלק הפלסטיק משופשף ונראה לבן בכל הדלתות , כאילו אין צבע, נראה כמו מקרה אבוד?? כך גם אני חשבתי. אבל לפני שבועיים, אני לא יודע למה, אבל ריססתי כצת ספריי חלודה עליו וראיתי שצבע נהיה מלבן לאפור כחלחל כמו הצבע של הסקאי, ואמרתי :הספריי הזה חסך לי 400 שקל ואולי יותר. אבל אחרי שבוע בערך הצבע הזה נעלם כאילו לא עשיתי כלום. אז קניתי ספריי חדש ולקה לעץ, שמתי ספרי- ניגבתי בחתיכת בד את השמן חיכיתי קצת ואז מרחתי לקה כך בכל הדלתות, למרות שזה לא נראה הכי טוב שיש זה עדיף על בלי צבע.

אני יביא תמונות מאוחר יותר.

פורסם
תעלה תמונות אני בטוח שכולם ירצו לראות [:

+1 מצתרף לבקשה. :-)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

משום מה אינני מצליח לראות תונות. נסה להעלות כקבצים להודעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דע כי יש חומרים שעושים את העבודה הזאת ללא לקה כלשהי.

ממיסים את הלכלוך ונשארת שכבת שומן שלא יורדת .

אבל אין לי שם לתת לך צריך להריץ חיפוש בגוגל .

פעם אבא שלי הביא לי מהמפעל שלו סיליקון מיוחד תעשייתי שהיה ממש מחדש את הפלסטיקים בתוך הרכב וזה היה נשמר ככה כמו חדש.

אבל כל הכבוד שעלית על פטנט :lol:

• תוכן חדש...