Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הבורות....

וזה דווקא מסקרן אותי,

אבל יש בשוק כלכך הרבה שעונים בשביל הרכב..

שנותנים המון מידע...

למה הם מיועדים? איזה מידע הם באמת נותנים לי?

לדוגמא:

http://www.carshops.co.il/index.php?main_page=index&cPath=22_87_143

אם יש פה מישהו שבאמת מבין, ויש לו את הסבלנות לתת לי את התשובות, אני אודה לו מאוד..

כאילו פרט ליופי שזה מוסיף

אני אשמח אם מישהו יתמקד דווקא בשעון גדישה.. איזו אינפורמציה הוא באמת נותן, מה אני עושה עם המידע הזה..? (לא שיש לי טורבו.. אבל טוב לידע הכללי)

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

ליופי, מה חשבת?

:)

לרכבים סטנדרטיים השעונים האלה קצת פחות אפקטיביים

(למרות שיש כאלה שאין להם מד סל"ד, או שעון גדישה לדוגמא),

ועל כן מוסיפים את השעונים האלה.

כל שעון מספק לך ביקורת על שינוי כזה או אחר שביצעת.

ברגע שאתה מבצע שיפור בחלק כלשהו, אתה צריך לנטר את מצבו,

על מנת לדעת מה מצבו ולצורך ביקורת.

שעון גדישה לדוגמא, מספק לך נתון על לחץ הגדישה (באר או PSI),

ה"בוסט" שמתקבל באותו רגע.

פורסם

יש אפילו שימושים הרבה יותר באנאליים, מן הידועות הוא שברכבי פיג'ו ללא שעון חום, ברגע שנורת חום מנוע נדלקה = טיפול ראש מנוע.

במידה ותתקין מראש שעון חום מנוע תוכל לראות את ההתחממות בהדרגע ולעצור את הרכב בזמן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש הרבה מאוד שעונים טובים גם לרכב לא משופר.

שעון לחץ שמן - דבר חשוב מאוד ברכב ישן, יכול לחסוך שיפוץ או החלפת מנוע ולהעיד על סתימה של רשת משאבת שמן.

שעון מד מתח - יכול להעיד על מצבר שמתכוון למסור את נשמתו לבורא לפני שנתקעת באיזה מקום בלי יכולת להניע.

שעון סל"ד גם יכול להעיד על בעיות מסויימות, למשל חיישן טמפרטורה תקול.

אני חושב שזה טון טוב כאשר ברכב יש הרבה שעונים. זה מאפשר לנהג להישאר בשליטה מלאה יותר ולא להתקע עם בעייה כלשהי באמצע הדרך.

ברכב משופר, שעונים האלו עוד יותר קריטיים, בגלל שרכיבים עובדים בתנאים קשים יותר וחריגה של פרמטרים עלולה להעיד על תקלה מתקרבת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בנוסף שעון גדישה (בוסט) מראה לך את מצב הלחץ במצערת, מתי יש ווקום ומתי לא ויכול להצביע על מגוון בעיות (בריחות גדישה, בריחות ווקום, האם המצערת לא תקינה וכו')

• תוכן חדש...