Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוצע לי כזו די ענתיקה אך לאחר מנוע מחו"ל ועוד

הטענה היא הרכב עשה כמעט 200אלף (בלבד יחסית לשנה הענתיקה)

בעיות ידועות?

מומלצ?

להתרחק?

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

א) בא לך לגלות לנו מאיזו שנה הרכב (ענתיקה?)?

ב) בא לך לגלות לנו מה הנפח מנוע?

ג) תגלה לנו בבקשה על איזה גיר מדובר (רגיל\אוטומט).

שלושת הפרטים הנ"ל חשובים כדי לענות לך.

בגדול, מכוניות לא רעות בכלל, האוטומט בעייתי.

פורסם

לאחי יש בראבו HGT כבר יותר משש שנים, בכל השנים האלו יחד הוציא עליה אולי 5-6K על בלאי.

היא באמת מפתיעה מבחינת אמינות, אבל יש לה הרבה חסרונות אחרים כמו תנוחת נהיגה, מיקומי הגה ומוט הילוכים וכו.

מצד שני, לא שמעתי עד היום מנוע שמפיק צלילים כאלו, מ ד ה י ם. (אהרונוביץ רשם לפני שנתיים שבין כל ההאצבקים שבאו לכאן, הבראבו HGT הייתה הכי אמיתית - קצת הגזים לדעתי, אבל המנוע שלה באמת נותן משהו שאין בשום רכב אחר)

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בראוה 96 אוטומט

חיפוש ביד2 העלה שיש גם חדשות יותר משנת 2001

לא חשוב לי אוטמט , אך לא אתנגד אם הרכב בסדר וללא הוצאות אחזקה יקרות

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

אני חושב שאפשר למצוא חלופות יותר עמידות אני פעמיים דיברתי עם בעלי בראבה ושניהם קיללו את הרכב אולי מקרי אולי לא.

• תוכן חדש...