Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהכותרת קצת הזויה.

אבל לצערי הטנדר של סבא שלי ניגנב בשנת 2002, ביום חמישי האחרון היתקשרי מהמשטרה ואמרו שב 28.7 מצאו את הטנדר בשטחים והוא נימצא באריאל, מצאנו גרר שמוכן לגרור במחיר לא בשמיים ונסענו לקחת את הרכב בלי שום מידע עליו.

הרכב במצב די גרוע אין בקליות אחוריות ושל האיתות, רק פנסי דרך ראשיים, אין בית פילטר, הוציאו את המצבר ומדחס שהיה חדש

החוטים של ההצתה מתחת להגה וכניראה שככה היום מניעים כדי לנסוע עליו עד שנטשו אותו.

אני מעוניין לנסות להניע את המנוע. אני יפרק מצבר מהרכב שלי נחבר, ניבדוק אם יש סטארטר דרך + ישיר.

עכשיו. אני לא יודע אם יש דלק, כמה זמן הרכב לא הניע, אם יש בוכנה תפוסה, איך לגרום למערכת החשמל להיות כביכול על סוויטצ'.

יותר מאוחר אני יעלה תמונות כדי להמחיש את האושר והצער בו זמנית.

הצער כי הרכב היה במצב מצויין אחרי פחחות, בדיוק הוא קיבל ארגז בבניה מיוחדת והיה בו המון ציוד וחומרי חקלאות בשווי של יותר מהרכב בזמנו.

אבל אני מאושר כי סוף סוף יש לי מנוע לעשות עליו את הסטז שלי. ואם נעורר לחיים את המנוע הוא ימצא את העצמו ברכב שלי + הגיר.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

בקשר לחוטים, אם אין אימבולייזר אז פשוט תנסה את הקומבינציות. הפלוס לאחד החוטים האחרים...

חשוב לאמר, שאם אתה לא יודע כמה זמן המנוע לא עבד ויש לך חשש מבוכנה תפוסה צריך להיזהר עם ההנעה.

תיקח איתך שמן מנוע תואום, ומזרק (כמו של אקמול...), תפתח פלג פלג, ותזריק לו כמה סיסי של שמן מנוע. אחר כך תסובב את המנוע ידנית (דרך גלגל התזמון) כדי שהשמן יחליק על כל הצילינדרים. אחר כך תנסה להניע. לא לשכוח לבדוק שמן מים, לך תדע מה עשו הערבים הגנבים לרכב...

פורסם

ימח שמם ויאבד זכרם של הגנבי הרכב מי יתן וישבו בבית הסוהר ולא יראו אור לעולם

************מינהל המערכת: נמחקו הודעות כפולות!************

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

הבנו את הפואנטה רנו 5, למה 3 פעמים? :lol:

בסובארו טנדר יש קונקטור אחרי הסוויץ', לנתק אותו מהסוויץ' ולבנות גישור בין המגעים. לא מספיק לנסות קומבינציות עם הפלוס כי חוץ מסגירת מעגל פלוס מינוס של מערכת החשמל ישנו חוט שלישי המפעיל את הסטארטר.

Dr.SUPERCHARGER

פורסם

את התגובות ראיתי רק עכשיו. הצלחתי להניע דרך גישור של שלוש חוטים לחוט רביעי.

את הסטארטר הפעלתי ע"י קיצור של הכבל העבה עם הכבל היותר דק, עצה ממכונאי.

הרכב היה עם מפלס שמן מלא. בלי מים בכלל לא יודע כמה זמן הרכב היה נטוש.

המנוע הניע בנגיעה בסטארטר ושאג כמו מנוע בלי אגזוז :wink:

לצערי אי אפשר להישתמש במנוע ובשילדה למרות ששניהם טובים כי איפה שממוקם קוד השילדה קרעו את הפח, ואיפה שקוד המנוע אמור להיות חרטו על המספר עם מברג.

איך זיהו שהרכב של סבא שלי אני לא יודע.

אני רוצה את המנוע אבל אפשר להרכיב אותו רק לבאגי או משהו בסיגנון.

עכשיו או שנפרק את הרכב לגורמים או שנימכור אותו קומפלט לבאגי, חבר הציע לי 1000 שקל.

עומר.

פורסם

אפשרי להציל את המנוע והשילדה, צריך לדווח למשטרה שהרכב הגנוב נמצא,

ואז במשרד הרישוי לסדר גם את מס' השלדה אם יש לך עדיין את הרישיונות של הרכב.

חבל למכור רכב כזה לבאגי, אם תצליח לשקם אותו יהיה לך רכב שימושי מאוד וחזק.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

המשטרה היתקשרה שהיא מצאה את הרכב איך הם זיהו שהרכב של סבא שלי אני לא יודע

לשקם את הרכב יהיה מאוד קשה וההשקעה לא תהיה שווה את התוצאה ניראה לי, כי טנדר נוסע אפשר לקנות ב7000 ואפילו פחות.

מה הפרוצדורה כדי להטביע מנוע שמחקו את הקוד ממנו? לגבי השילדה אני לא יודע אם זה יהיה שווה.

הפח באמת במצב גרוע.

המנוע יכול לשמש אותי ברכב שלי. גם הגיר המשאבת דלק(של מיציבושי משום מה) ומה שאפשר להשאיר, נשאיר לצורך חלקי חילוף.

תודה על המידע

עומר.

פורסם

בגב של הקומפיוטסט באזור התעשיה הישן בראשל"צ יש מקום שמטביעים בו מספרי שלדה ומנוע, אתה יכול לגשת לשם.

פרטים בה"פ .

פורסם

ומה אני יצטרך להביא איתי? את המנוע ומה עוד? כי לגרור את כל הרכב לשם זה לפחות 800 שקל. אין מקום יותר קרוב לחדרה?

איזה אישורים צריך להביא להם? ומאיפה אני מוציא?

תודה על ההיתיחסות?

עומר.

פורסם

אתה יכול לברר באזור המסחרי איפה שנמצאים כל המוסכים בחדרה,

ואני מאמין שגם בקרבת מקום נמצא קומפיוטסט, שבו מבצעים את החריטה.

פרטים בה"פ .

פורסם

צריך להביא איתי אישורים או משהו? או פשוט ללכת למכון רישוי ולהוציא את רשיון הרכב כדי לבדוק מה היה שם קוד המנוע?

תודה עומר.

פורסם

לפי דעתי תביא איתך את כל הניירת של הרכב כל מה שיש כולל טסטים של שנים עברו (אם עדיין נמצאים אצלך)

פשוט ה- כ-ל

ותן להם לשבור את הראש.

פרטים בה"פ .

פורסם

ESTK אני מודה לך על התשובות

יש מישהו שיכול לשפוך עוד אור על נושא חריטת המנוע?

וגם המלצה למקום באזור חדרה שחורט מנועים.

תודה מראש עומר.

• תוכן חדש...