Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לפני כחצי שנה רכשתי להונדה 2005 שלי מצבר חדש , לא מקורי היישר מהונדה אלא מצבר רגיל עם אמפר תואם.

שלשום אבי נסע לתל אביב ושכח את האורות דולקים וחזר לאחר 4 שעות , לאחר שהוא בא להפעיל את האזעקה הרכב לא הגיב (בפתיחת הרכב) , זה אומר שהמצבר התרוקן כי האורות דלקו במשך 4 שעות רצוף.

עכשיו לשלאלתי , במקרה כזה הלך מצבר? מצבר שעלה 700 שקל והוא במצב חדש , והאם הביטוח של המצבר מכסה עלכך.

תודה לעוזרים.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אכן, יש לטעון את המצבר, ואם אין חיבור כזה מקורי, לבדוק את האפשרות לביצוע כיבוי אורות אוטומטי ברגע כיבוי המנוע, סגירת הסוויץ' ליתר דיוק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אז מדוע כשהוא הלך עם תעודת האחריות של המצבר למי שמכר לו אותו , הוא אמר לו שהלך המצבר ואין האחריות מכסה עלכך.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אני רכשתי מצבר חדש השבוע. בתעודת אחראיות מצויין שמצבר ללא זרם לא מכוסה באחריות. (מה שלי לא מובן הוא, מה קורה עם היה קצר פנימי במצבר או איזה עוד תקלות יכולות להיות במצבר )

פורסם

מצבר פרוק לא מכוסה במסגרת האחריות, שכן, ספק המצבר אינו צריך לשאת בנזק, אף אם הוא מזערי, של זליגת זרם בגלל בעיה באוטו או שכחון הנהג.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...