Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא לי היה קטע הפוך.

אני אבא וחבר בקסנטיה (TDI) נתיב שמאלי רואים מאחור פורשה 911 שחורה (לא יודע איזה דגם-נמאס לי לנסות לזכור את כל הדגמים) חדשה. עברנו לנתיב האמצעי, היא עוברת בצהירות (אנחנו היינו ב-110 והוא עבר במהירות). אנחנו חוזרים לשמאלי לעקוף יונדאי גטס ממשיכים בנסיעה מגיעים לכביש החוף והפורשה 911 מזדחלת ב-100 קמ"ש. כביש ריק (שבת בבוקר) כל הנתיבים פנויים, למעט האמצעי שהיה חסום על ידי רכב, אנחנו נוסעים מאחוריה והבחור שישב בפנים לא מוכן להגביר את הקצב ואז לזוז הצידה. צופרים לו,משתמשים בפנסים ואין תגובה. פתאום הוא מתעורר לוחץ טיפה על הגז וזז הצידה.

לדעתי זה תלוי בנהג ויש כל מיני על כבישי ארצנו (ואולי זו הבעיה).

היה לי עוד מקרה שבו עקפתי פרארי 360 במהירות. אבל היא היתה על גרר.:-D

פורסם
כמו ש Discover אמר , ברוך הבא לישראל

פה אחרי שאתה רוכש רכב "יוקרה", אתה גם צריך להראות נוכחות בדרכים "מגניבות" למיניהם,

אחרת איך כולם יראו שקנית במוו חדשה?

אני לא מבין למה אתה חושב שרק בישראל זה ככה? למה אתה חושב שבחו"ל לא עוברים באדום? בכול מדינה יש כמה מטומטמים שעוברים באדום לא רק בישראל.

עשיתם מישראל מדינה ללא חוקים. גם בארצות אחרות זה ככה תאמין לי לא חסר בחו"ל מטורפים!

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

דבר ראשון, לא אנחנו עשינו מישראל מדינה ללא חוקים.

זאת המשטרה והפרקליטות עשו במו ידיהם בעבודה קשה ועקבית לאורך שנים.

אפילו המפכ"ל לשעבר אומר את זה - http://globes.co.il/news/article.aspx?did=1000369099&fid=829

דבר שני, מישהו אמר שבחו"ל אין עבריינים? בטח שיש. ישראלים הרי מטיילים בכל העולם :lol:

סתם סתם.. ברור שיש עוד מדינות בהם לא חסרים אנשים שעוברים על החוק.

ההבדל הוא שפה אנשים עושים זאת ב"נונשלנטיות" כאילו זה דבר של מובן מאליו.

אח"כ שהם נתפסים, אתה קורא פה שרשורים על "השוטר הבן-ז*** נתן לי דו"ח שעברתי באדום. איך אפשר להעביר את האחריות לסבתא שלא נהגה 40 שנה?"

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתם יודעים מה משגע אותי במיוחד?

יש את כל הסרטונים האלה של האופנועים ש"משתוללים" ב250-300 קמ"ש בכל מיני מדינות בעולם (צרפת, בריטניה, סלובקיה, רוסיה וכו..) ובכל כביש בעל שני נתיבים ויותר, כל הרכבים נוסעים בנתיב הימני (או השמאלי במקרה של בריטניה). כמעט ולא יוצאים לעקיפות, וכשיוצאים תמיד חורזים לימין

בישראל עושים טובה שזוחלים על 80 באמצעי.

הנתיב הכי פנוי בישראל הוא הנתיב הימני, אפשר להתבלבל ולחשוב שאנחנו ב UK.

חוסר תרבות הנהיגה בישראל - זה האישו.

רדו לימין!

תנהגו כמו בניאדם.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
גם אני רוכב על אופנוע וזה מאוד מסוכן היום לא סופרים אותנו בכביש סע בזהירות רבה\!!!!

אני חושבת שהמודעות לרוכבי הדו גלגלי ירדה בשנים האחרונות.

לפני מספר שנים היתה פרסומת שחזרה על עצמה, ובה ניסו להאיר את עינייהם של נהגי הרכבים לגבי המצאותם של רוכבי הדו גלגלי

על הכביש.

בתור רוכב אופנוע, אל תסמוך על אף אחד שנוסע בסמוך אליך, תמיד תסתכל קדימה ותנסה לאתר סכנות שעלוות להופיע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...