Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו ואני רוצה גג נפתח. יותר נכון חלקים לגג נפתח, אני יכול להרכיב את זה לבד.

מאיפה אני משיג חלקים כאלה? ככה בגדול מה המחירים?

ואני גר ביבנה אז כמה שיותר קרוב.

תודה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראוי לציין שאחרי שאתה מתקין גג נפתח, יש לרשום את השינוי ברישיון. זה לא פרוצדורה פשוטה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יש לי סאנרוף מקורי וזה לא רשום ברישיון רכב, ואף פעם לא שאלו אותי עליו.

אצלי גם סאנרוף מקורי ולא רשום ברישיון. עצר אותי שוטר ורצה להוריד את הרכב מכביש.

17 טסטים הרכב עבר ואף אחד לא שאל, פתאום עצר בוחן תנועה ורוצה להוריד מכביש.:shock:

הטענה שלו הייתה "איך אני יודע שלא חתכת אתמול גג והתקנת את זה". הסברתי לו שזה מקורי ומותקן מיום שנולד הרכב.

היה לי מזל, בוחן תנועה היה איש נחמד מאוד וויתר לי.

מחר בדיוק אני הולך למוסך של יבואן לקבל אישור.

ממליץ גם לך להקדים תרופה למכה ולא להמתין עד להורדה מכביש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם סאן-רוף דורש רישום ברישיון הרכב. אמנם התקנה הזאת לא נאכפה במשך שנים רבות אבל לאחרונה "חזרה לאופנה" ולא אחת אנחנו שומעים על חברים שנכשלים בטסט בגלל סאן-רוף שלא מופיע ברישיון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה הקשר למשטרה? למה לקשקש שטויות?

מי שאוכף את זה זה משרד הרישוי דרך מכוני הרישוי.

קחו דוגמא

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן נו סנרוף ,גג נפתח לא יודע אני לא בעל מקצוע החלון הקטן הזה בגג זה מה שאני רוצה אני יכול להרכיב לבד ולא שם .... על משרד הרשוי או על המשטרה מאיפהאני משיג חלקים לזה ?

פורסם
לא שם .... על משרד הרשוי או על המשטרה

לפי כך אתה מהווה סכנה בטיחותית על כבישים.

תוספת:

גישה כמו שלך היא הסיבה, למה "מחפשים" את כל הרכבים בארץ לדברים לא תקניים. בגלל זה עושה משרד התחבורה נכון ולא נותן לשים שיפורים ברכב, כולל קסנון שבמדינות רבות חוקי ושיפורים אחרים.

עד שאנשים לא ישנו את הגישה שלהם, לתרבות מוטורית בארץ לא להיות. :(

פורסם
מה הקשר למשטרה? למה לקשקש שטויות?

מי שאוכף את זה זה משרד הרישוי דרך מכוני הרישוי.

קחו דוגמא

מי שמקשקש זה אתה , קרא את ההודעה של ALFA1664TS ותראה שמי שעצר

אותו הוא שוטר ומכאן גם התגובה שלי.

Peugeot 208GTI

פורסם

למי שלא הבין מדוע אוכפים את התקנה,

בהנחה שזה בוצע ע"י אחד חעפר, יש סיכון גדול שבמקרה של תאונה/התהפכות, הגג יהפוך למרגרינה,

בגלל זה דורשים לראות אישורים שחזיקו את המרגרינה לפי שהיא הגיע למכלות

----

פורסם

הסיבה ידועה , ולמרות זאת זה לא מצדיק את חוסר היכולת של בוחני

התנועה להבדיל בין גג שמש מקורי , התקנה איכותית ועבודה שתסכן

את הנוסעים ברכב. שוטרי התנועה ובוחני התנועה אינם (רובם) כשירים

לבצע את התפקיד בעיקר כי לרובם חסר ידע והשכלה בתחום. ולא חסרות

דוגמאות לכך מספיק להריץ חיפוש בפורום.

Peugeot 208GTI

פורסם

השוטרים אינם צריכים לדעת להבחין בין מקורי לבין התקנה מקורית. אותם מעניין אם זה מופיע ברשיון הרכב ואם לאו, כל שאר התדיינות בנושא זה מיותר.

כל התקנה מקומית חייבת באישור מתקין ע"מ לאשר זאת ברשיון הרכב.

• תוכן חדש...