Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

קיבלתי ליום הולדתי מתנה מהחבר הכי טוב שלי, HU: pioneer DEH-2050 תמונה:

deh2050mpg_main_detailpage.jpg

הבעיה שלי היא ככה,

ברשותי סיוויק 2006, עם רדיו דיסק שהגיע עם האוטו, רדיו דיסק מקורי של הונדה.

נכנסתי למספר מקומות ואמרו לי שעל מנת להתקין את הHU החדש, יש לקנות מתאם ש"עולה אלפי שקלים" הנכונה השמועה?

ועוד שאלה, כמה אמורה לעלות התקנה כזאת? כי גם אמרו לי שאולי יש צורך במתאם של הונדה לאנטנה שזאת תוספת של עוד 80 שקלים.

ואם מישהו מכיר מתקין טוב שיכול לעשות לי את העבודה הנ"ל במחיר שפוי באזור ירושלים אני מאוד אודה לו.

Polo 2012

פורסם

גם אני שמעתי את זה יש איזה "כרטיס" שאמור להחליף את המקורי ומתחבר איכשהו למערכת לפיוניר שלך.

מה שמוזר זה ששמעתי שאפשר גם בלי חכה שעוד חברה יגיבו

ג'ובני

פורסם

תודה על התשובה אבל מדובר בהונדה סיויק מהדגם היוצא שהיה עד 2006.

מצורפת תמונה של המערכת שיש לי כרגע באוטו.

סמל 084.jpg

Polo 2012

פורסם

על איזה מתאם אתה מדבר? פלסטיקה (אין צורך) שליטה מההגה (אם יש) אני לא רואה מה שם צריך לעלות אלפי שקלים כהגדרתך. תנסה להסביר טוב יותר על מנת שנוכל לתת לך תשובות מתאימות.

פורסם

אחד אמר לי שיש צורך במתאם של הפלסטיקה, ואתה אומר שאין צורך, הורדת לי אבן מהלב.

ואחד גם אמר לי שיש צורך במתאם של האנטנה, דווקא בהקשר של זה נראה לי שהוא צודק. מה אומר?

Polo 2012

פורסם

אתה צריך קונקטור רדיו ואולי קונקטור אנטנה בכל מקרה זה לא משהו שעולה הרבה כסף כך שאתה יכול להרגע מה שכן התקנת הרדיו קצת מורכבת בגלל הפירוק (לא מסובך לבעל מקצוע נורמלי) חפש לך מתקין שלא ינסה לדחוף לך כל מיני אביזרים שאין בהם צורך.

פורסם

אז היום הלכתי להתקין את המערכת,

כל הסיפור שאני לא ידעתי מה אני צריך כדי שזה יותקן, כי נכנסתי למקום בירושלים שרצה ממני 200-250 שקל בשביל איזה קונקטור, מפה לשם סיימתי את העסק ב80 שקל בפון לי.

תודה על העזרה!!

Polo 2012

פורסם

אין מה לעשות, ככה זה שבעל מקצוע רואה מישהו חסר ידע, לצערי הפעם זה הייתי אני.

אבל למדתי אין מה לעשות, ברוך ה' יצאתי מזה בזול הפעם :-)

Polo 2012

פורסם

נכון, בגלל זה יש את הפורום הזה.

אבל את האמת אפילו אם אני לא הייתי מבין בשיט והיו אומרים לי שזה היה עולה כמה אלפי שקלים, עדיין הייתי חושב שזה תמוה, והייתה נדלקת לי נורה.

בכל מקרה תמיד טוב לברר בכמה מקומות, לשאול אנשים מבינים, פתאום אתה רואה שאנשים אומרים לך דברים שונים ומשונים.

מערכת חדשה קומפלט כל הרכיבים תעלה כמה אלפים.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...