Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודעה שיכול להיות זה נשמע טיפשי כי אני שאול אל שתי דברים מנוגדים אחד לשני, אבל בכל מקרה אני רגע לפני קניית רכב יש לי תקציב יש הכול אבל המבחר הוא די גדול אז אני כל הזמן מטלבת בין כמה סוגי מכוניות ש הם כולם ספורט אבל אנני יודעה אם ה אוטו חיסכוני לפכות במקצת.

המכוניות שאני מטלבת ביניהם הם: פגי'ו 106GTI או 106RALLY, סיטראוין סקסו 1.6VTS או ZX 2.0, פיאט פונטו HGT, רנו קליאו 1.8RSI. טוב בעיקרון זה הכול!

המוח שלי כבר נשרף מהבחירות בינהם אז אני מבקש את אזרתכם ואת העצות שלכם!!!

תודה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה עם קצת סימני פיסוק כדיי שיהיה יותר קל להבין אותך, ולכתוב כמו שצריך?

*יודע

*מתלבט

*אינני

*לפחות

*חסכוני

*עזרתכם

מציק בעין :roll:

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

במקרה שלך לא ממש מנוגדים - רוב המכוניות שציינת עושות 1:10 ומעלה בשימוש יומיומי. אלו לא ממש מפלצות הספק ומומנט וגם לא שוקלות כל כך הרבה, כך שאין מה לדאוג בנוגע לחסכון. מצד שני מדובר במכוניות ישנות למדי והייתי דואג יותר למצוא אקזמפלר טוב, אחרת תסבול מתקלות לא נעימות יותר ממה שהיית מוכן.

אגב, כולן טובות - חפש את כולן ומי שתמצא במצב הטוב ביותר, קנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה עם קצת סימני פיסוק כדיי שיהיה יותר קל להבין אותך, ולכתוב כמו שצריך?

מה אני כבר לעשות! את הבגרות שלי בלשון נכשלתי! אבל גם ככה איבנתם למה יתכוונתי!

אז כמו שיבנתי כל המכוניות שציינתי צורכות 1:10, לא הכי חיסכוני!

אני אכשיו עדין בצבא וגם עובד אחרי הצבא, אני מחפש לי רכב חיסכוני ובאותו הזמן חזק שאני לא ארגיש כמו זקנה אל הכביש!

מה אתם אומרים יש רכב שמתאים לדרישות שלי?

פורסם

בחיסכון שתחסוך בקניה של רכב חסכוני אני ממליץ לך ללכת ללמוד ולשפר את השפה , זה כשלעצמו לא פחות חשוב וגם במקרה זה לא תרגיש כמו זקנה .

פורסם

רכבי ספורט וחסכון לא הולך ביחד, לאו דווקא כי חסרים דגמים שעונים על הסעיף הנ"ל...אלא כי הטעות הראשונה היא בך! אתה מחפש גם ספורטיבי וגם לחסוך מה שאומר בטיפולים,תרצה לחסוך.במקום ברקסים חדשים תרצה רק ל"חדש" אותם...שמן?מה שהכי זול הולך....צמיגים?אם יש רביעית צמיגים משומשת ב500 שקל מה טוב....במקום לקנות חלקים מקוריים תעדיף לקנות תחליפיים זולים...

עכשיו אני לא נכנס בך ספציפית..פשוט מניסיון עם חברים שחיפשו לחסוך ...זה מתברר המצב בסופו של דבר...אין לי שום דבר נגדך ואולי הדבר היחיד שתחסוך בו זה באמת יהיה רק הדלק וכל מה שאמרתי אפשר לזרוק לפח...אבל תשב ותחשוב טוב עם עצמך האם אתה רוצה את זה...

פורסם
אני יודעה שיכול להיות זה נשמע טיפשי כי אני שאול אל שתי דברים מנוגדים אחד לשני, אבל בכל מקרה אני רגע לפני קניית רכב יש לי תקציב יש הכול אבל המבחר הוא די גדול אז אני כל הזמן מטלבת בין כמה סוגי מכוניות שהם כולם ספורט אבל אנני יודעה אם האוטו חיסכוני לפכות במקצת.

המכוניות שאני מטלבת ביניהם הם: פגי'ו 106GTI או 106RALLY, סיטראוין סקסו 1.6VTS או ZX 2.0, פיאט פונטו HGT, רנו קליאו 1.8RSI. טוב בעיקרון זה הכול!

המוח שלי כבר נשרף מהבחירות בינהם אז אני מבקש את אזרתכם ואת העצות שלכם!!!

תודה!

מה אני כבר לעשות! את הבגרות שלי בלשון נכשלתי! אבל גם ככה איבנתם למה יתכוונתי!

אז כמו שיבנתי כל המכוניות שציינתי צורכות 1:10, לא הכי חיסכוני!

אני אכשיו עדין בצבא וגם עובד אחרי הצבא, אני מחפש לי רכב חיסכוני ובאותו הזמן חזק שאני לא ארגיש כמו זקנה אל הכביש!

מה אתם אומרים יש רכב שמתאים לדרישות שלי?

מה אתה מקשקש לי על בגרות בלשון?

להכשל בבגרות בלשון זה לשים סימני פיסוק לא במקום, אתה בכלל לא משתמש בסימני הפיסוק.

תבדוק את מה שאתה כותב לפני שאתה שולח את ההודעה כי להבא הודעות כאלה ימחקו.

ושים לב שלמרות שסימנתי לך את כל שגיאות הכתיב לא הערתי עליהן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה להשפיל את Shurala ? זה עושה לכם טוב? אתם מרגישים חזקים יותר?

זה פורום רכבים או פורום שגיאות כתיב ולשון??

לידיעתכם, חלק ניכר מהאוכלוסיה סובל מדיסלקציה ברמה זאת או אחרת, ומבלי להכיר אותכם - אלא רק את התנהגותכם הילדותית, אני בטוח שהם מוכשרים וטובים ממכם למרות השגיאות כתיב.

תתבגרו!

פורסם

לידיעתכם, חלק ניכר מהאוכלוסיה סובל מדיסלקציה ברמה זאת או אחרת, ומבלי להכיר אותכם - אלא רק את התנהגותכם הילדותית, אני בטוח שהם מוכשרים וטובים ממכם למרות השגיאות כתיב.

תתבגרו!

מסכים איתך,

על כל הודעה עם שגיאות יש איזה 10 הודעות מתקנות.

וזה מה שמפריע לעין.

לגבי עניין המכוניות,

כל מכונית קטנה היא גם חסכונית,

ביגלל משקלה הקל, לא?

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

תתבגרו!

+1 !

די לאטימות.

פורסם

1. הפורום שומר בקנאות על תרבות כתיבה ודיבור ברמה גבוהה ומכובדת.

2. ידועה בעיה של דיסלקטים ועולים חדשים ועל כן לא הערתי על שגיאות הכתיב המרובות.

3. בן אדם דיסלקטי (ואני מכיר כמה כאלה) ישים סימני פיסוק (ושגיאות כתיב)במקום הלא נכון, מאידח גיסה, בן אדם שלא טורח כלל להשתמש בסימני פיסוק הוא אדם שמזלזל במשתתפי הפורום ועל כן לא זכאי ליחס רציני בהקשר לשאלותיו.

4. התירוץ של "נכשלתי בבגרות" מעניין אותי כשלג דאשתקד, לעולם אף מנהל כאן לא יעיר על סימן פיסוק שלא במקום כתוצאה מחוסר ידע אבל התירוץ היחידי לאי שימוש כלל בסימני פיסוק הוא שהמשתמש לא רואה אותנו ממטר ועל כן זוכה להערה בע"פ, שניה לפני שתהפך לאזהרה.

לפני שמתחילות לעוף פה אזהרות לכל דיכפין אני מזכיר לכם שעפ"י כללי הפורום, ביקורת על ניהול הפורום ניתנת אך ורק בה"פ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדיוק כמו שנכנסים למסעדה בלבוש הולם ולא בגופיה עם כפכפים או שהולכים להצגה לא לובשים בגד ים גם כאן יש קודים מסויימים להתנהגות.

מכיוון שכאן מתקשרים בעיקר בעזרת כתיבה, יש לנו קודים מסויימים עליהם אנחנו רוצים לשמור.

למי שלא מתאים, לא חייב.

פורסם

למה אתה חושב שרציתי להשפיל אותו - סה"כ קיבל ממני עיצה לחיים ללכת ולשפר את השפה שלו .

אף אחד לא מצפה כאן מהכותבים שיהיו ברמה של עיתונאי או סופר !

לידיעתכם, חלק ניכר מהאוכלוסיה סובל מדיסלקציה ברמה זאת או אחרת אם הכותב דיסלקט אז אני מתנצל במידה ופגעתי בו , ומבלי להכיר אותכם - אלא רק את התנהגותכם הילדותית, אני בטוח שהם מוכשרים וטובים ממכם למרות השגיאות כתיב. על המשפטים הללו לא ארד נמוך ולא אגיב !

תתבגרו!

כמו שנכתב לפני , סגנון הכתיבה של המשתמש מעיד על היחס כלפי המקום ואני ארחיק לכת ואגיד שזה גם מעיד על התנהגות המשתמש בכביש כלפי נהגים אחרים - רוצה דוגמא , קבל ( המילה זקנה מצלצלת לך מוכר ? )

פורסם
1.

בן אדם שלא טורח כלל להשתמש בסימני פיסוק הוא אדם שמזלזל במשתתפי הפורום ועל כן לא זכאי ליחס רציני בהקשר לשאלותיו.

אני רואה שעוד פורום רכב מאמץ לבסוף את כללי ההתנהגות שהנחיל אהרונוביץ' בפורום שלו בנטקאר. אני בעד.

מחר ומחרתיים זה עוד יקבל תוקף בפורומים נוספים שמעדיפים מבקרים תרבותיים... והיה באחרית הימים נראה את זה אפילו בטוקבקים של וויינט...

פורסם

ובסך הכל רציתי קצת עצות מאנשים חותר בוגרים ומבינים, אבל אם הפורום הזה מצתיין בלרדת אל אנשים שכמאת לא יודעים עברית!

אז אתם רמה יותר נמוכה ממני!

ולא ניסיתי אפילו לזלזל בפורום הזה. אני מאוד אוהב את הפורום למדתי מפה הרבה דברים, אבל לא חשבתי שאנשים יתחילו לרדת אליך רק בגלל שלא שמתי כמה פסיקים ונקודות!

אני ממש מצטער אם פעגתי ברגשות של מישהו.

• תוכן חדש...