Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר בדיקה שעשיתי ברכב מסוג מזדה לנטיס 2002 1600 112קילומטרז:

כל התוצאות תקינות חוץ מדוח מנוע שנותן 70%-לפי יצרן 105כ"ס נתן 71.5 כ"ס. הבנתי שצריך להיות סביבות 85.

ממה יכולה לנבוע הבעיה ואיך אני מתקן??? נאמר לי שהחלפת שסתומים במנוע יעזרו..

אודה לייעוץ ו/או המלצות.

תודה

פורסם

סרוק את דוח הבדיקה שקיבלת מהמכון וצרף אותו להודעה שלך. איתו חוות הדעת שתקבל תיהיה רבה יותר מדויקת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תבדוק את נושא נזילות השמן והמנוע והתושבת גיר האוטומטי. אם הם פגומים תוריד במחיר בהתאם לעלות התיקון.

חוץ מזה - הבדיקה נראית לי די טובה. לא רואה סיבה מיוחדת לדאגה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדוק מס' דברים:

1. מתי עשו לרכב טיפול 10000 לאחרונה - החלפת פילטר אוויר ופלאגים עושים פלאים לרכב (במקרה ולא הוחלפו בזמן כמובן).

2. האם מערכת ההזרקה עובדת בצורה "עגולה" - אם לא, שווה להכניס הרכב למכון הזרקה - לרוב משפר את ביצועי המנוע.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

הבדיקה נראית טובה יחסית לכמות הק"מ שעבר הרכב, רק אוסיף ואומר שייתכן וצריך להחליף בולמ"ז אחוריים. מכיוון שאחד פגום צריך להחליף את שניהם בגלל שבולמ"ז מחליפים בזוגות.

פורסם

בדיקת ההספק הזו לא שווה כלום. במיוחד במקרה הזה בו לא נכתב באיזה סל"ד נערכה הבדיקה. לדוגמא, אם למנוע 105 כ"ס ב-6000 סל"ד, נניח, וכאן נמדדו לו 70 ב-4500, הכל תקין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נכון מאוד. ראיתי בדיקה של קורולה 2004 שנערכה באותו מכון באותם תנאים

והצביעה על הספק מנוע ירוד משמעותית, כאשר במציאות הרכב מטוס.

כאמור מעלי, יש להוריד מהמחיר זוג בולמ"ז אחוריים, תושבת גיר שלהחליף אותה באוטו הזה, זה לפרק חצי אוטו.

בגדול, בדיקה פשוט מעולה.

בהצלחה

פורסם
בדיקת ההספק הזו לא שווה כלום. במיוחד במקרה הזה בו לא נכתב באיזה סל"ד נערכה הבדיקה. לדוגמא, אם למנוע 105 כ"ס ב-6000 סל"ד, נניח, וכאן נמדדו לו 70 ב-4500, הכל תקין.

חוץ מזה, באוטו כזה משנה בכלל שזה 70 כ"ס או 80כ"ס?

הרוכשים הפוטנציאליים של רכבים מהסוג הנ"ל בד"כ לא כ"כ מתעניינים בנתון זה.

• תוכן חדש...