Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפליסיה 1.3 , המכונית יד ראשונה עם 130000 , המנוע נשמע בסדר , תמיד עם מים ירוקים , בנסיעה סוחב לא רע אם כי היה קצת איבוד כוח שמגיע למהירות 80 וגם המכונית התחילה לרעוד במהירות הזאת , לטענת במוכר הוא בדק את זה עם מישהו שמתקן פנצ'רים והוא אמר שצריך להחליף שני צמיגים קדמיים (שבאמת נראים שטוחים כמו שטיח פרסי)

למרות כל אלו והורדה במחיר על הליקויים החלטתי שאני קונה הרכב הגענו לדואר והיו הרבה אנשים , אז נזכרתי שלא בדקתי עוד משהו , ניגשנו לרכב ואז ראיתי שמתחת לרכב נוזל שמן , כל 15 שניות טיפה שמן נוזלת ובכלל כל כל הלמטה של המכונית שחור משמן בערך מאיפה שנמצא ידית ההילוכים.

המוכר טוען שמדובר בגומייה של הקרנץ' או משהו כזה ושזה שטויות .

האם הוא צודק ?

האם היה כדאי לקנות ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

מסיפור אני מבין שקנית את הרכב. אחרי זה אתה שואל אם היה כדאי או לא? :shock:

תתחדש ידידי! טפל ברכב כמו שצריך והוא ישרת אותך נאמנה.

קשה לנחש מתיאור של הבעייה. גש למוסך לבדוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא קניתי את הרכב , חזרתי הבייתה במרצדס (אוטובוס אגד :roll:)

פורסם

הכותרת אומרת הכל, לא? "התחרטתי רגע לפני העברת בעלות".

ובקשר לשטויות או לא, זה עניין שלך. תעשה את השיקולים האלה עם עצמך.

ואם אתה לא מבין, קח את הרכב למוסך ושם יגידו לך אם זה "שטויות או לא."

פורסם

הגישה שלך נכונה , אם אתה לא בטוח ולא יודע , אל תקנה .

הייתה יכול לקחת למוסך המקובל עלייך , לבדוק מה הבעיה , ועלות התיקון - אם כדאי

אבל עדיף לא לבצע קנייה , ואח"כ להתחרט מאחר והבעיה רצינית

לכן ההחלטה שלך הייתה נכונה לזמנה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

גומיה של הקראנצ'? :roll:

אותי הרבה יותר מטרידה חוסר הכנות של המוכר מאשר הנזילה שבאמת יכולה להיות משהו קטן.

אם אתה עדיין מעוניין ברכב, לדעתי הדרך לרכישתו עוברת דרך מוסך שיתן חוות דעת ועלות תיקון משוערת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי איזה סיפור לספר לך לפני כ5שנה קניתי רכב עם אותה בעיה בדיוק.

3דברים

1.זה שהנזילה מתחת לגיר לא אומר שזה מהגיר יכול להיות מההגה מהתושבות מהרבה מקומות

2.תמיד תעשה בדיקה ממוחשבת לפני קניית רכב אבל תמיד

3.תקרא את הסיפור

כמו שאמרתי הכנסתי אותו לבדיקה אימפרזה94 1.6 ידנית 220אלף יד ראשונה

הנזילות היו מהגיר ומהגה כח הגה כח הייתי מוסיף מספיק בקבוק שעולה 40ש"ח ליטר אחד ל8חודשים לא רציני בהתחלה.

גיר הייתי צריך להוסיף 4ליטר כל חודשיים וזה סיוט כי גיר נמצא קצת עמוק לא נעים עוד דבר בגלל נזילה של ההגה חלק מהשמן היה נשאר על המנוע ולעט לעט נשרף הגורם לריח מזעזעה כך שאחרי שנה תיקנתי 250ש"ח לא רציני הגיר לעט לעט אבל בטוח היה נוסע לפעמים עם חוסרים כי לא תמיד אתה יכול לבדוק היה הורג לי את המצמדים כמו גדול אחרי 4שנים הייתי צריך להחליף גיר מצאתי משופץ 3אלף עם עבודה וקלטצ' חדש גם סבבה.

אז ככה שלא היה לך סרטים ובעיות תבדוק מאיפה בדיוק הנזילות נעשה מאוד פשוט צריך לשטוף את האותו מלמטה עד נקיון ולמחרת לבדוק מאיפה נוזל עם זה אוטומת זה יותר בעייתי כי זה אוטו שמן לשתיהם.

תעשה את זה תבדוק כמה נזק לכיס בהתאם לזה תחשבן עם הבן אדם בגדול זה דברים שאפשר לתקן הכל תלוי במחיר:)

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

תודה , לאחר שירדתי מהפלסיה, קניתי היום פיאסטה יוט , דבר ראשון הסתכלתי למטה והכל יבש , וגם נוסעת מצויין ,האמת קניתי בלי בדיקה , מקווה לא להתאכזב ...

פורסם
יש לי איזה סיפור לספר לך לפני כ5שנה קניתי רכב עם אותה בעיה בדיוק.

3דברים

1.זה שהנזילה מתחת לגיר לא אומר שזה מהגיר יכול להיות מההגה מהתושבות מהרבה מקומות

2.תמיד תעשה בדיקה ממוחשבת לפני קניית רכב אבל תמיד

3.תקרא את הסיפור

כמו שאמרתי הכנסתי אותו לבדיקה אימפרזה94 1.6 ידנית 220אלף יד ראשונה

הנזילות היו מהגיר ומהגה כח הגה כח הייתי מוסיף מספיק בקבוק שעולה 40ש"ח ליטר אחד ל8חודשים לא רציני בהתחלה.

גיר הייתי צריך להוסיף 4ליטר כל חודשיים וזה סיוט כי גיר נמצא קצת עמוק לא נעים עוד דבר בגלל נזילה של ההגה חלק מהשמן היה נשאר על המנוע ולעט לעט נשרף הגורם לריח מזעזעה כך שאחרי שנה תיקנתי 250ש"ח לא רציני הגיר לעט לעט אבל בטוח היה נוסע לפעמים עם חוסרים כי לא תמיד אתה יכול לבדוק היה הורג לי את המצמדים כמו גדול אחרי 4שנים הייתי צריך להחליף גיר מצאתי משופץ 3אלף עם עבודה וקלטצ' חדש גם סבבה.

אז ככה שלא היה לך סרטים ובעיות תבדוק מאיפה בדיוק הנזילות נעשה מאוד פשוט צריך לשטוף את האותו מלמטה עד נקיון ולמחרת לבדוק מאיפה נוזל עם זה אוטומת זה יותר בעייתי כי זה אוטו שמן לשתיהם.

תעשה את זה תבדוק כמה נזק לכיס בהתאם לזה תחשבן עם הבן אדם בגדול זה דברים שאפשר לתקן הכל תלוי במחיר:)

ברוך בואך לפורום.

אנו משתדלים לשמור כאן על כללי כתיבה, פיסוק וכתיב נכון.

בהצלחה.

• תוכן חדש...