Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה...כמו שחלקכם יודעים,יש לי אודי 80 (בקרוב אצלכם :wink: )

לפני כמה זמן קרתה לנו תאונה,נכנס לנו ג'יפ לצד הימני האחורי של האוטו...

האוטו תחת תיקון ברגעים אלו ממש (ללא פגיעת שאסי או משהו מיוחד רק קצת פחחות)

אני רוצה לדעת עד כמה הערך שלו יכול לרדת בעקבות התאונה הזאת...

המחירון של האוטו עכשיו בסביבות ה18 אלף...

אני פשוט מתכוון למכור,לא במחיר של מחירון אבל אני רוצה לדעת עד כמה התאונה הקטנה הזאת יכולה לפגוע בערך...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

הכי פשוט ללכת לשמאי שיקבע.

מכיון שפגעו בך תוכל לקבל גם את עלות השמאי וגם את ירידת הערך.

אבל יכול להיות שעקב גילו המןפלג של הרכב וערכו הנמוך ממילא, ירידת הערך תהיה מזערית ואולי כדאי לך לנסות להתפשר עם חברת הביטוח של הפוגע על איזשהו סכום שתקבל לסילוק כל תביעותיך מהם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמממ לפוגע זה לא קשור...הם שילמו על התיקונים והכל...אני פשוט רוצה לדעת אם הערך במחירון של האוטו שלי ירד עקב תאונה כזאת קטנה...??

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

אם זה רק פחחות זה לא מוריד מערך הרכב לפי מה שידוע לי וגם אם לא תגיד למישהו שהייתה לך פגיעה ופחח סידר לך את זה עם כל הטכנולוגיה של היום אי אפשר כמעט לדעת את זה לכן לא יורד הערך של הרכב

לעומת זאת אם לא תיקנת את הדפיקות ואנשים רואים שהאוטו לא שמור ירד ערכו של האוטו

מקווה שעזרתי,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

האמת היא שברכב ישן כמו שלך, מחיר המחירון הוא כמעט בגדר המלצה בלבד. אין כמעט חשיבות לתאונות (מלבד פגיעות שלדה) או לצבע ופחחות אלא למצב הרכב, מצב השוק וכולי. אם הרכב שלך לא נסחר במחירון לא יעזור מה שתגיד - לא תקבל עליו מחירון. אם הוא נסחר במעל - לא תהיה לך בעיה לקבל מעל אפילו שהייתה איזו תאונה קטנה וחסרת חשיבות (שתוקנה לחלוטין)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקשר לשוק אני לא יודע...ברגע שאני אשים שלט למכירה בטוח יהיה לי מלא שיחות מבדואים חסרי רשיון,אצלנו בנגב אודי זה "הגמל של המדבר"...כל הבדואים היותר מבוגרים אוהבים

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

שלום לך.

נכנסתי אכשיו למחירון של אתר MOTOCAR ובדקתי ירידת ארך אחרי תאונה קלה ל אודי 80

ירידת הערך היא 1200 שקלים.

אני מאמין שיכול להיות שיהיה אפילו פחות מזה.

אין לך מה לדאוג. :lol:

"If you feel in control,you're not going fast anough"

Mario Anderetti

• תוכן חדש...