Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר קניית רכב מסוג טויוטה קורולה שנת 98 החלטתי במסגרת יישור קו להחליף 4 צמיגים +כיוון פרונט .

בזמן כיוון הפרונט אמר לי אחד העובדים במכון שיש צורך לכוון\למתוח את הבולמים(קפיצים) מכיוון שהצמיגים הקדמיים לא עומדים ישר מה שראיתי שבוצע שהוצאו שני ברגים עבים מהחיבור של הבולם למשולשים והוחלפו בני ברגים אחרים . לאחר החלפת שני ברגים כאלו בשני הכיוונים בעלות של 400 ש"ח+150 ש"ח על כיוון פרונט . בוצע כיוון פרונט שוב ונאמר לי שעכשיו הרכב מאוזן מבחינת היגוי . מעולם לא שמעתי על "מתיחת" או יישור בולם ? ידוע לי שמחליפים בולמים שהם פגומים אבל מתיחה נשמע לי קצת הזוי , אולי לא הבנתי ולכן אודה אם מישהו ישפוך לי קצת אור על הדברים .

בנסיעתי חזרה הבייתה שמתי לב שלמרות 4 הצמיגים החדשים והאיכותיים ששמתי מתוצרת אליאנס ולמרות איזון הפרונט+איזון הבולמים ויישורם עדיין לרכב יש נטיה ימינה בנסיעה ישרה במישור , בנוסף לכך מעל 100 קמ"ש ההגה רועד בצורה לא נעימה כאשר במהירות 130 זה נהיה בלתי נסבל .

אין בעיה של לחץ אוויר בגלגלים!

אודה על ייעוץ ממביני ענין מה עלי לעשות או לבדוק ?

פורסם

קודם כל אליאנס ואיכותיים באותו משפט לא מסתדר כל-כך, לגבי העובדה שהחליפו ברגים אני גם לא מבין מה התועלת של הדבר.

אבל כל התופעות שתיארת מעידות על כך שהכיוון לא נעשה נכון ויש צורך לחזור למקום ולדרוש שיפתרו את כל הבעיות.

פורסם

1. בהחלט קיים מושג כזה של יישור/מתיחה של בולמ"ז קדמיים בכיוון פרונט. מבצעים זאת במכוניות שהקמבר אצלן הופך שלילי.

2. רעידות - חזור לתקריה בה החלפת צמיגים ובקש איזון מחדש.

3. בדיקת משיכה בזמן נסיעה יש לבצע על אותו נתיב הלוך וחזור בכדי לבטל את השפעות הדרך(סלילה, רוחות...).

פורסם

4 הצמיגים החדשים והאיכותיים ששמתי מתוצרת אליאנס

זה אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתי בזמן האחרון..:lol:

לגבי הבולמים, יכול להיות שמדובר בתושבות של הבולמים?

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...