Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אותך אתרי אינטרנט כמו יד 2 וכדומה , הכל חרטא ברטא רוצה למכור מהר את הג'יפ?

פרסם בלוח פוקוס ! אתה לא תאמין איזה חשיפה אדירה יש שם פי מיליון יותר מהאינטרנט.

אני פירסמתי את הרכב שלי לא מזמן למכירה ואחרי שבוע בערך שראיתי שהוא לא זז באינטרנט אמרתי ננסה את הלוח פוקוס הזה מה אני יכול להפסיד ?

הטלפון לא הפסיק לצלצל פשוט ככה :shock: , אני מדבר עם אנשים ותוך כדי יש לי עוד ממתינות על הקו אני לא מגזים אבל היו לי מעל 100 שיחות טלפון אם לא הרבה יותר .

הרכב נמכר עוד באותו היום ! , הבן האדם הראשון שהתקשר אלי בערך ב-7 בבוקר (וגם דאג להעיר אותי :lol:) בא באותו היום לראות ולבדוק את הרכב , סגרנו עיסקה ולאחר יומיים הוא לקח את הרכב פשוט תענוג הלוח פוקוס הזה.

מאות טלפונים לפעמים זה ניהיה ממש מטריד (כמו אנשים טיפשים שמתקשרים ב-1 בלילה או כאלה שמתקשרים לדעת מה המחירון שיחות כאלה זכו לניתוק מידי) מה גם שעד היום , כמעט חודש אחרי אני מקבל מידי פעם איזה שיחה ואין לי מושג איך הורדתי מזמן את המודעת מכירה.

החיסרון היחיד של הלוח פוקוס זה שעשיתי את הפירסום ל-3 שבועות במחיר של 410 בעוד שהרכב נמכר באותו רגע שהוא פורסם .

הערה- אין לי (וחבל שכך ) שום מניות או איזה קשר עם לוח פוקוס , זה הכל מניסיון אישי מוצלח מאוד איתם גם השירות שלהם מצויין והם באים עד אליך לא משנה איפה אתה גר.

פורסם

לפי דעתי הלוח פוקום הזה יקר.

אבל בהשוואה לדוגמא לפרסום בעיתון עדיף לשלם את הכסף הזה לאתר כי יש לו יותר חשיפה וגם אנשים שלא מחפשים מכונית מסויימת חשופים לעוד רכבים ודגמים.

תחכה עוד קצת, אם עדיין לא הולך לך במכירה ואין התעניינות, אז תשים מודעה בלוח פוקוס.

בד"כ בלוחות כמו יד 2 או WINWIN דווקא אפשר למכור הרבה דברים ויש לאתרים האלה גם חשיפה מאוד גדולה במיוחד יד 2 .

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
עזוב אותך אתרי אינטרנט כמו יד 2 וכדומה , הכל חרטא ברטא רוצה למכור מהר את הג'יפ?

פרסם בלוח פוקוס ! אתה לא תאמין איזה חשיפה אדירה יש שם פי מיליון יותר מהאינטרנט.

אני פירסמתי את הרכב שלי לא מזמן למכירה ואחרי שבוע בערך שראיתי שהוא לא זז באינטרנט אמרתי ננסה את הלוח פוקוס הזה מה אני יכול להפסיד ?

הטלפון לא הפסיק לצלצל פשוט ככה :shock: , אני מדבר עם אנשים ותוך כדי יש לי עוד ממתינות על הקו אני לא מגזים אבל היו לי מעל 100 שיחות טלפון אם לא הרבה יותר .

הרכב נמכר עוד באותו היום ! , הבן האדם הראשון שהתקשר אלי בערך ב-7 בבוקר (וגם דאג להעיר אותי :lol:) בא באותו היום לראות ולבדוק את הרכב , סגרנו עיסקה ולאחר יומיים הוא לקח את הרכב פשוט תענוג הלוח פוקוס הזה.

מאות טלפונים לפעמים זה ניהיה ממש מטריד (כמו אנשים טיפשים שמתקשרים ב-1 בלילה או כאלה שמתקשרים לדעת מה המחירון שיחות כאלה זכו לניתוק מידי) מה גם שעד היום , כמעט חודש אחרי אני מקבל מידי פעם איזה שיחה ואין לי מושג איך הורדתי מזמן את המודעת מכירה.

החיסרון היחיד של הלוח פוקוס זה שעשיתי את הפירסום ל-3 שבועות במחיר של 410 בעוד שהרכב נמכר באותו רגע שהוא פורסם .

הערה- אין לי (וחבל שכך ) שום מניות או איזה קשר עם לוח פוקוס , זה הכל מניסיון אישי מוצלח מאוד איתם גם השירות שלהם מצויין והם באים עד אליך לא משנה איפה אתה גר.

הלוח הזה, הפוקוס, הוא בבעלות משפחתך, או אתה מקבל שם אחוזים?

אגב איזה רכב זה היה?

פורסם

גבי, כמו שציינתי הלוואי והייה לי שם אחוזים או שזה הייה בבעלות משפחתי אבל זה לא , אני פשוט פירסמתי שם והייתי מרוצה מאוד כי הרכב נמכר באותו הרגע שהלוח יצא .

הלוח מגיע לחניות בבוקר מוקדם , ומ-7 בבוקר הייה לי טלפונים , הבן אדם שהתקשר אלי בערך בשעה 7 והייה הראשון הוא זה שגם לקח את האוטו ככה שאפשר להגיד שהרכב נמכר ממש על המקום .

מכרתי את הפג'ו , זאת שבחתימה שלי S16\GTI

פורסם

קודם כל אני שמח בשבילך.

יחד עם זאת אני חושב - מבלי שאני מכיר את לוח בצורה רצינית - שלא ניתן להסיק מסקנות מהמקרה הבודד שלך.

פורסם

אני חושב שאפרסם בלוח פוקוס גם כן, כי בן דודי סיפר לי על רכב שחבר שלו מכר דרך העיתון הזה תוך מספר ימים בודדים.

כאן נמצא הקישור למודעה שלי ביד 2:

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4_info.php?CarID=76804

מקווה שזה יעזור כי אני לא רוצה להוציא יותר כסף על הג'יפ הזה, אין לי צורך בו ואני בכלל לא נוסע לשטח איתו! :-(

אגב, שמתי לב שלמודעה שלי באתר יד 2 נחשפו כבר 1261 אנשים אבל אף אחד לא מתקשר ומספר הפלאפון שנתתי שם הוא באמת שלי.

פורסם

מה שגם הייתי מציע לך הוא להכנס מדי פעם ללוח של יד 2 ולבדוק את מצב הג'יפים שם.

תראה אם ככה זה רוב הג'יפים והלוחות שלהם נשארים הרבה זמן, או שאנשים מצליחים למכור מהר.

אם רוב המודעות נמצאות שם הרבה זמן אז כנראה המצב של הג'יפי באמת קשה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

כן האמת שאני נכנס מידי פעם ובודק את המחירים שמוצעים על ג'יפ כמו שלי.

מחר נתקשר ללוח פוקוס וניראה אם הג'יפ באמת יימכר.

פורסם

אני מציע לך שוב לפרסם מחיר ולרדת מהמחירון בנדיבות בלי פחד. אתה לא ירדת מספיק. לדעתי, בעלי הג'יפים עדיין לא הפנימו את שינוי מגמת השוק. מי שיקדים ירוויח. הגיפים בחצי שנה הקרובה יפסידו עוד 20 עד 25 אחוז מערכם לפחות. יש את גורם הדלק, גורם "הפוזה" שמיצה את עצמו וכמובן הפניקה. מציע לך לראות את הנולד ולהקדים את "העדר".

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אני חושב שהסיבה היחידה שאתה לא מצליח למכור את הגיפ, היא בגלל הקמ.היא עברה המון קמ יחסית.

ושוב ככה זה הישראלי הטיפוסי מחפש רכבים עם כמה שפחות קילומטרג.

פורסם

אבא שלי הציע לי שעוד לא לפרסם בפוקוס, הוא אומר שהוא ינסה למכור את הג'יפ לערבי אחד מטייבה בעל מגרש מכוניות אם אני לא טועה שקונה כמעט כל דבר (השאלה באיזה מחיר?), או לנסות למכור את הג'יפ לסוחר שהוא מכיר (שוב, שאלת המחיר) ובמידה ואלה יכשלו אפרסם בפוקוס ואעדכן אתכם.

• תוכן חדש...