Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מספר חודשים יש תופעה של נפילות מתח אקראיות. המתח לפעמים יורד עד לאיזור ה12 V עם מנוע עובד וללא צרכנים מיוחדים כדוגמאת מערכת סטריאו. היום קרה מצב שלאחר שהנעתי את הרכב מד המתח הראה על איזור ה12 V ובלחיצה על דוושת הגז המתח רק המשיך לרדת במקום לעלות. במקרה אחר לאחר הנעה מד המתח הראה מעט מעל 13V ובלחיצה על דוושת הגז המתח עלה לאיזור ה13.8V.

המצבר הוא שנפ 58 A בן 3 שנים, אלטרנטור בן שנה, נאמר לי שהוא 90 A. כמו כן מורכב גם מגבר למערכת השמע וקבל של 1.6 Farad.

על מה מעידות התופעות שתיארתי, והאם אני צריך להיתכונן לשיפוץ אלטרנטור/ החלפת מצבר, ומדוע זה קורה?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אז ככה

בוא נתחיל בתיקון, אלטרנטורים סטנדרטים לדייהו רייסר הם 70A ולא 90A

לגביי הבעיות שציינת

בעיה של נתינת גז וירידה בוולטג' מעידה בדרך כלל על רצועה מחליקה, לפניי שאתה רץ להחליף אלטרנטור הייתי אומרת לך לבדוק את הרצועה.

אם בכל זאת הרצועה תקינה אז הבעיה מגיעה מהאלטרנטור, מאחר וחלפה רק שנה יש מצב שאלטרנטור קצת חזק יותר יפתור לך את הבעיה, כלומר אלטרנטור של 80A במקום 70

כמו שהגבתי בשאר ההודעות אני לא יודעת אם מותר לי לפרסם את עצמי פה, אנחנו מתעסקים בבעיות מסוג זה, אם זה אפשרי אני אתן לך את הפרטים, ואנחנו אפילו נשמח לבדוק לך אם הבעיה היא ברצועה או באלטרנטור ללא תשלום

המשך יום נעים

מורין

• תוכן חדש...