Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב שהרכב חזר אליך ...

תעדכן אותנו מה קורה עם העו"ד והשבועיים שהחרימו לך את הרכב על כלום

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
נתחיל מזה שדעתך לא כזו חשובה..

קצת כבוד הדדי לא יזיק.

הבנאדם מבוגר ממך בשני עשורים ואתה רק תוכל לחלום לעבור

את המכוניות שהוא עבר.

לא יפה. :roll:

"פיז'ו לבן עצור בצד!"

:)

MCS 2008

פורסם
נתחיל מזה שדעתך לא כזו חשובה..

קצת כבוד הדדי לא יזיק.

הבנאדם מבוגר ממך בשני עשורים ואתה רק תוכל לחלום לעבור

את המכוניות שהוא עבר.

לא יפה. :roll:

"פיז'ו לבן עצור בצד!"

:)

מסכים איתך

קצת כבוד לא היה מזיק לאורן205

הבן אדם טרח ורשם את דעתו, מה אתה תעשה איתה זו בעיה שלך.

אבל להגיד "נתחיל מזה שדעתך לא חשובה לי".....

תתבייש :nono:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
עוד מישהו רוצה להטיף לי..?

כן. אני.

אורן - בחרת לכלבה שלך שם לפלפי שמתאים לפודלית שעושים לה מניקור כל שבוע. תן כבוד לכלבה.

וחוץ מזה - שתדע לך שהרכב שלך מושך אש. זה פשוט מתסכל שוטרים שבמקום לכרוז ברמקול "פיז'ו, תעצור בצד!" הם צריכים להתאמץ ולדקלם "פיז'ו עם אגזוז של רנו, מזרקים של ב.מ.וו, מנוע של קאמינגס, כנפיים של צסנה, רתמות של מצנח, צמיגים של מכבש וג'נטים שאנחנו לא מזהים - תעצור בצד!"

מסכנים.

אגב, לי אף שוטר לא יודע איך לקרוא. לפעמים זה אלפא, פעם זה היה אופל (?) ובדרך כלל זה "רכב לבן, תעצור בצד!" וישר עשרות בעלי אלמרות וליאונות מסביבי מסתכלים במראות בחשש...

פורסם

כן. אני.

אורן - בחרת לכלבה שלך שם לפלפי שמתאים לפודלית שעושים לה מניקור כל שבוע. תן כבוד לכלבה.

וחוץ מזה - שתדע לך שהרכב שלך מושך אש. זה פשוט מתסכל שוטרים שבמקום לכרוז ברמקול "פיז'ו, תעצור בצד!" הם צריכים להתאמץ ולדקלם "פיז'ו עם אגזוז של רנו, מזרקים של ב.מ.וו, מנוע של קאמינגס, כנפיים של צסנה, רתמות של מצנח, צמיגים של מכבש וג'נטים שאנחנו לא מזהים - תעצור בצד!"

מסכנים.

אגב, לי אף שוטר לא יודע איך לקרוא. לפעמים זה אלפא, פעם זה היה אופל (?) ובדרך כלל זה "רכב לבן, תעצור בצד!" וישר עשרות בעלי אלמרות וליאונות מסביבי מסתכלים במראות בחשש...

LOLLLLLL

אורן, עזוב אותך שטויות.....

בלי להטיף יותר מדי,מכל דבר לומדים.עוד חוויה ושיעור לחיים.

ככה תדע להבא איך מתמודדים עם מצבים כאלו (אולי עם איזו דלתא משופרת מהתחת :twisted: )

מזל טוב אבאלה ובהצלחה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

לא.

למעשה הלוואי ובן אלפיים הזונות יישרף בגיהנום של מוכי שחין והרפס וייקבר חי בקארינה שלו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לא.

למעשה הלוואי ובן אלפיים הזונות יישרף בגיהנום של מוכי שחין והרפס וייקבר חי בקארינה שלו.

אלוהים אדירים! איזה איחולים...

שלוש טבעות למלכי בני לילית במרומם

שבע לנסיכי גמדים בטירות אבן צל

תשע לבני התמותה ילידי האדם

אך מר הוד על כיסאו האפל,

הוא פי הטבעת הגדול מכולם!

פורסם

לא.

אלוהים אדירים! איזה איחולים...

שלוש טבעות למלכי בני לילית במרומם

שבע לנסיכי גמדים בטירות אבן צל

תשע לבני התמותה ילידי האדם

אך מר הוד על כיסאו האפל,

הוא פי הטבעת הגדול מכולם!

טוב

אתה במצב רוח מרומם היום,

אפשר להבין :lol:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...