Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי שאלה, במידה ואני מתקין סט קומפוננט לדלתות הקדמיות כמובן עם טוויטרים והכל.

יש גם צורך ברמקולים למאחור ?

בתודה,

אביעד.

פורסם

לא חייב אבל אם אתה מתעקש גם על במה אחורית אתה יכול לשים תשמע קודם כל את המערכת אם תרגיש שמשהו חסר תוסיף רמקולים אחוריים .

פורסם

אני ההיתי אומר שזה תלוי בך תבדוק אם חסר לך סאונד ברכב עם חסר תוסיף רמקולים לאחורה אם לא תישאר רק עם הקומפוננט (בהנחה שהוא מוגבר)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אני באופן אישי כן ממליץ לך להוסיף רמקולים אחוריים.

אני בהתחלה רציתי לשים רק קומפוננט מקדימה , אבל החלטתי לשים גם שתיים אחוריים.

וזה דווקא כן מוסיף למקרה שתהית.

יש כאלה שיחלקו בדעתי שזה לא נותן כלום ורק הבמה הקידמית היא העיקרית.

תחליט אתה.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

הבעיה היא שאם יש לך משהו איכותי מקדימה , החלק האחורי יהרוס לך בגלל שאין 6 על 9 איכותיים .

שלא לדבר שזה בזבוז של 2 ערוצי הגברה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
הבעיה היא שאם יש לך משהו איכותי מקדימה , החלק האחורי יהרוס לך בגלל שאין 6 על 9 איכותיים .

שלא לדבר שזה בזבוז של 2 ערוצי הגברה .

מישהו אמר שחייב להגביר את הסט האחורי?

שהרמקולים יוגברו על הרדיו דיסק מה זה משנה העיקר שהם ישלימו את החסר.

ואם כבר חושבים על להגביר אותם אז עדיף לקנות שני סטים לקדימה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

מצטרף-מרחיב את השאלה....

אני תוהה אם בנוסף להרכבת קומפוננטים איכותיים מקדימה במידה ויש צורך צריך לשים 6*9 איכותיים או שמספיק לשים רמקולים סבירים+ ? הרי האחוריים נעדו להוספת תחושת המרחב, לא ?

במידה ומרכיבים רמקולים אחוריים, איכותיים או לא, אפשר לחבר אותם ישירות לHU, אם כבר מחוברים למגבר הסאב והקומפוננטים... ? אני לא מדבר על מערכת ברמות גבוהות מאד.

קצת חפירה.. :-D

פורסם

לי יש 2 זוגות קומפננט מאותה חברה ולפי דעתי זה הרבה יותר מוצלח מרק קומפננט קידמי. גם לי היית התחושה שחסר משהו בסאונד

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם יש קומפוננטים טובים מקדימה שגם מותקנים נכון ומכוונים נכון לחלל הרכז ויש סאב שמשלים אותם אז לפי דעתי ממש אבל ממש לא צריך אחוריים - לפי דעתי זה בדרך כלל רק הורס ומוציא את המיקוד של הבמה.

רמקולים אחוריים טובים למקרה שרוצים הרבה עוצמה מהמערכת..

גם אני הייתי פעם מאלו ששמים כמה שיותר רמקולים ומגבירים ובטוחים שיש סאונד איכותי. עד ששמעתי מערכות עם זוג קדמיים טובים וסאב שמורכבות ומכוונות כמו שצריך.

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

• תוכן חדש...