Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה משולשים? פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בביקור האחרון במוסך נאמר לי שצריך לעשות משולשים, המחיר: 1900 ש"ח- במורשה פיג'ו בנתניה (צמרת),

שאלה 1- מה זה בדיוק משולשים (הוסבר לי במוסך אבל לא ממש בפירוט) והאם ניתן לנסוע מבלי לפגוע ברכב/בצמיגים זמן מסויים עד שתהייה לי האפשרות הכלכלית להשקיע סכום כזה.

שאלה 2- האם להערכתכם ניתן לעשות לא במורשה טיפול שכזה וכמה זה אמור בערך לעלות? המלצה למוסך מסויים באיזור השרון.

תודה מראש למגיבים.

טל

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

משולשים הם החלק בתחתית הרכב שמחזיק את הצד התחתון של הקפיץ/בולם זעזועים וגלגל לשלדת הרכב.

בד"כ מה שנשחק הן הגומיות של המשולש, בסוף דרכן הן עלולות להתפרק לחלוטין וכל העסק עלול להתפרק, מצב לא נעים במהירות של 50 ומעלה שהגלגל הולך לאן שבא לו...

המחיר נשמע לי קצת גבוה, לסיטרואן קסרה טורבו דיזל (משולש יותר חזק) ביקשו ממני 280 + מע"מ למשולש.

תבדוק מה המחיר אצל אמפאר (מורשה יבואן) ואצל בראל (לשעבר לוינקוף) שהם כבר לא מורשה יבואן אבל מומחים לפיג'ו.

אתה יכול גם לעשות את ההחלפה של המשולשים בכל מכון פרונטים (אני את ההחלפה עשיתי אצל אפי ממוסך גלגלים ברחוב הראשון של אזוה"ת הישן.

פורסם

המחיר נשמע לי קצת גבוה, לסיטרואן קסרה טורבו דיזל (משולש יותר חזק) ביקשו ממני 280 + מע"מ למשולש.

על סמך מה החלטת שמשולש של קסרה טורבו דיזל חזק יותר?

לגבי מחיר - במידה ומדובר במשולשים מקוריים, זו העלות שלהם (בדקתי לא מזמן בג'אן, ואני מכיר עוד מישהו שהחליף לפני כמה שבועות).

המחיר הוא כולל עבודה?

לפי החתימה אני מניח שיש לך XS, שים לב שביצעו התאמה בין המק"ט של המשולשים למספר שלדה - ישנם כמה סוגים של משולשים, והמשולשים בדגמים הספורטיביים (XS, GTI) שונים משאר הדגמים.

ועוד דבר, לא ממליץ לך להרכיב משולש תחליפי - הוא מתבלה הרבה יותר מהר ובסופו של דבר עולה יותר

פורסם

אכן, זו העלות למשולש פרונט מקורי.

כמו שהמליץ(או דחה אפשרות זו) קודמי, אל תרכיב משולש תחליפי. מנסיון שכזה, בקושי החזיק 15K :x

פורסם

אני החלפתי לפני חצי שנה משולשים ב-206 שלי.

עלות של כ 1,050 ש"ח כולל עבודה+כיוון גלגלים+מע"מ במוסך "התכלת" בכפר סבא (בהמלצתו של רפי לין).

עשו עבודה טובה בסה"כ אבל המחיר לא היה זול במיוחד מהמחיר שקיבלתי במוסך מורשה (אם כי כנראה שגם במורשה ההצעה היתה לחלקים לא מקוריים).

פורסם
על סמך מה החלטת שמשולש של קסרה טורבו דיזל חזק יותר?

על סמך זה שנתנו לי בטעות משולש של קסרה רגילה והוא פשוט יותר עדין ועם בוקסות יותר קטנות ודקות

• תוכן חדש...