Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי הרגשה שטעיתי בפורום

כבר כמה שעות אני מנסה למצוא את הכפתור הבקרת שליטה בFORD EDGE שאנחנו הולכים לקנות אותו עוד כמה חודשים

הינה תמונה

fordedgemanu07zi03lp5.jpg

תמונה בגודל מקורי

http://www.conceptcarz.com/view/high...photoID=140799

אפשר לראות כפתור שמצוייר עליו אוטו עם פסי(כנראה איבוד שליטה, החלקה)ולמטה כתוב OFF

אני בטוח כמעט 99 אחוז שזה יבטל לי את בקרת היציבות השאלה גם אם זה מבטל ESP ו ESC

ואולי גם ABS

נ.ב. הינה סרטון שמראה על האחיזה שלו בכביש רטוב כשהמערכת פועלת

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אתה נשמע בחור חכם - בוא תסביר לי איך זה יותר מתאים לפורום ספורט מוטורי מאשר פורום ייעוץ ברכישה או רכב כללי?

כן הכפתור שמצאת הוא רוב הסיוכיים זה שמנתק את הESP. לא הוא לא מנתק את הABS כיוון שזאת מערכת קבועה אשר לא ניתנת לניתוק (לא בלחיצת כפתור בכל מקרה) - וגם אין שום סיבה לנתק אותה, בטח ובטח כשמדובר בג'יפ כבד ומסורבל.

אגב ה"התנהגות" שלו שכלכך התלהבת ממנה - לדעתי פחות טובה אפילו ממאזדה 3.

אגב - ESP ESC ואולי גם ABS - אתה מבין מה אמרת או שסתם זרקת ראשי תיבות לאוויר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לא הוא לא מנתק את הABS כיוון שזאת מערכת קבועה אשר לא ניתנת לניתוק (לא בלחיצת כפתור בכל מקרה) - וגם אין שום סיבה לנתק אותה, בטח ובטח כשמדובר בג'יפ כבד ומסורבל

יצא לך פעם לנסוע ברכב שטח עם ABS במדרון תלול עם דרדרת או חול?

מן הסתם התשובה שלילית, אחרת לא היית כותב את זה, או בגלל שהיית מבין עד כמה הABS מסוכן בתנאים כאלה, או בגלל שהיית עף לקיבינ... ולא היית כאן בשביל לספר לנו על זה.

פורסם
אתה נשמע בחור חכם - בוא תסביר לי איך זה יותר מתאים לפורום ספורט מוטורי מאשר פורום ייעוץ ברכישה או רכב כללי?

כן הכפתור שמצאת הוא רוב הסיוכיים זה שמנתק את הESP. לא הוא לא מנתק את הABS כיוון שזאת מערכת קבועה אשר לא ניתנת לניתוק (לא בלחיצת כפתור בכל מקרה) - וגם אין שום סיבה לנתק אותה, בטח ובטח כשמדובר בג'יפ כבד ומסורבל.

אגב ה"התנהגות" שלו שכלכך התלהבת ממנה - לדעתי פחות טובה אפילו ממאזדה 3.

אגב - ESP ESC ואולי גם ABS - אתה מבין מה אמרת או שסתם זרקת ראשי תיבות לאוויר?

אני לא יכול להגיד לך שאני מבין 100 אחוז מהחומר אבל אני יודע על מה מדובר

מערכת בקרת יציבות ואחיזה, בסיטרויין C4 נפגשתי לראשונה עם הכפתור הזה והיה כתוב בבירור ESP OFF

לחצתי ונהנתי מכול רגע, הרגשתי בערך כמו בפיזו' 206 שנת 2001 שאין לה מערכת כזאת

אני נוסע עכשיו עם קאיה סורנטו ואין שם מערכות כאלה, ואני מצליח בקלות לאבד אחיזה ולעשות דריפט במהירות נמוכה(על יבש)

על רטוב עוד לא נסיתי(עם הנעה אחורית זה קצת רגיש)

ובפורד הזה איך שהוא נוסע על רטוב מלחיץ אותי שאני לא יוכל לעשות דריפט כי זה 4X4 וזה משהו שעוד לא נסיתי לעשות איתו דריפט

בעיקרון אתם מבינים שאני סתם עוד אחד מכור לדריפטים אבל אצלי בטיחות קודם(נשלוט על דריפט ב 4X4 בגשם ואז נעבור להנעה אחורית)

ותמיד אני יוכל ללחוץ על הכפתור אם משהו משתבש לי

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...