Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עורך מחקר בנושא נאמנות לקוחות למוסך מסויים.

המחקר הוא במסגרת תואר אקדמי.

אשמך לקבל את תגובתכם

פורסם

אני אחזור למוסך שמראה מקצועיות, פתרון תקלות יעיל, ומחירים נוחים.

הדבר ביחיד שאני מוכן להתפשר בו זה המחירים - אם קצת יקר בהשוואה לאחרים, אבל מקבלים עבודה סוג א' אני מוכן להשקיע.

אני גם מתאים את סוג הטיפול/תיקון לסוג המוסך - טיפול פשוט (החלפת שמנים לדוג') - מוסך פשוט יחסית שאני מכיר את הבעלים ולוקח ממני 40 שקל. טיפול טיימינג אני מוכן לשלם למורשה כי אני יודע שיעשו עבודה טובה (מוסך שדוד שלי שותף בו).

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני חוזר למוסך כל עוד אני מקבל הרגשה טובה:

שלא "דפקו" אותי במחיר ושהרכב יצא במצב טוב וטופל ביד אוהבת, למרות שזו "גרוטאה ישנה."

אני לא חזור למוסך, בין אם זה לתקופה ובין אם זה "לתמיד" אם תקלה שהוא תיקן חזרה, או אם נגרם משהו חדש כתוצאה מהתיקון שלו - או אם היה לי הרושם שאין לו מושג מה הוא עושה.

בעבר החרמתי מוסך שקרע לי צנורות מים.

כרגע מחרים מוסך שהחליף לי מערכת ברקסים בלי סיבה נראית לעין והצהיר באופן חד משמעי שלא מנקזים את מערכת הבלמים בZX.

אני תמיד אחזור לאותו מוסך ואשלח את מכריי לאותו מוסך, כל עוד המשפט הראשון מתקיים.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

שלום, מן הסתם שהדבר אשר גורם ללקוח לחזור למוסך משתנה בין אדם לאדם, לאחד חשוב המחיר, לשני מיקום ומהירות עבודה ולשלישי איכות.

בתור אחד שאוהב את הרכב שלו, ומטפל בו רק במוסך אחד, חשוב לי ביותר טיב העבודה, גם אם אלי לשלם יותר, טיב העבודה ומקצועיות הם לדעתי הפרמטרים המנצחים, ולדעתי אפילו האקסטרא הקטן של המוסכניק ( למשל שטיפת מנוע לחר גמר טיפול), מראה על מקצועיות, והשקעה ברכב שלך.

אני איני משאיר את האוטו במוסך והולך לעשות סידורים, אני תמיד ליד הרכב וחשוב לי לראות הן בשביל לימוד עצמי והן בשביל להעריך את טיב העבודה, ובמוסך שלי מעולם לא קרה שהמכונאי שלי שכח משהו או לא עשה עבודה על הצד הטוב ביותר.

וזאת הסיבה שאני מוכן לחכות זמן נוסף ולשלם יותר כסף אבל עיקר שהתקלה תתוקן בדרך המקצועית ביותר, וגם שאני ייצא מבסוט מהתיקון, ואגב קרה לא פעם שתיגמלתי את המוסכניק שלי על טיפולים טובים.

פורסם
אני אחזור למוסך שמראה מקצועיות, פתרון תקלות יעיל, ומחירים נוחים.

הדבר ביחיד שאני מוכן להתפשר בו זה המחירים - אם קצת יקר בהשוואה לאחרים, אבל מקבלים עבודה סוג א' אני מוכן להשקיע.

אני גם מתאים את סוג הטיפול/תיקון לסוג המוסך - טיפול פשוט (החלפת שמנים לדוג') - מוסך פשוט יחסית שאני מכיר את הבעלים ולוקח ממני 40 שקל. טיפול טיימינג אני מוכן לשלם למורשה כי אני יודע שיעשו עבודה טובה (מוסך שדוד שלי שותף בו).

אלעד

את זה אהבתי אצלך:

"אני גם מתאים את סוג הטיפול/תיקון לסוג המוסך -"

ככה בדיוק צריך לנהוג ! :beerchug:

פורסם
שלום לכולם

אשמך לקבל את תגובתכם

נחמד שאתה עורך מחקר אקדמי אך חוץ מלזרוק ססמאות לאויר לא אמרת כלום.

מה דרוש לך לצורך המחקר? אולי תשאל שאלות מדוייקות וממוקדות כדי שתקבל מענה לא מעורפל שיוכל לסייע לך במחקרך, אחרת אל תבזבז את זמנינו.

פורסם
שלום לכולם

אשמך לקבל את תגובתכם

המממממ???? את תגובותינו למה??

במחקר אקדמי יש צורך בשאלות מאוד ספציפיות. נראה לי מוזר הדיון הזה 8)

מה זה??? "מחקר בנושא נאמנות למוסכים. המדגם: כל מיני תגובות כלליות של אנשים שונים שהולכים למוסכים ויש להם חברות בפורום. התוצאות: נאמנות כזאת או אחרת לדברים כאלו או אחרים במקרים שונים. מש"ל"

:|

פורסם

מחקר מבצעים בשטח , סע אל איזור המוסכים במספר ערים, שאל לקוחות הנכנסים והיוצאים מהמוסכים , זו הדרך היותר אמינה לקבל את הדרוש לך.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...