Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט: Lrx 1.1k לidmax

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך לעשות מזה סיפור גדול.

אם יש לך קבל תתקין אותו בכל מקרה להזיק זה לא יכול.

אם אין לך , תתקין בלי , תראה מה התוצאות. אם אין בעיה אז הכל טוב. אם יש , אז תתחיל לחשוב מה עושים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אף אחד לא מתחכם איתך, אני רק מסביר שזה לא משנה איזה מגברים יש וכמה יש, חשוב הרכיב סופי, כמה הוא צורך, כמה נדרש לו...

וביתם המגבר מספק משה הוא יכול, וגם משה מאפשר לו את מערכת חשמל. תפקיד של קבל, הוא שומר את חשמל, וכשה יש נפילה בשרשרת חשמל הוא פורק.

ממה מסקנה שלך שקבל נוסף הוא מיותר?

לדעתי למערכת מושלמת, כמו שלך לדוגמה :wink:, לכול מגבר צריך קבל שלו, מחובר לשרשרת שלו במיוחד.

אתה יודע שאתה יכול לחבר את כל המגברים לקבל אחד. עדין אני חושב שאתה יכול להסתדר אם קבל 1 אבל אם יש אז למה לא, כל עוד הכח בסדר.

סתם משהו שאני לא מבין, זה לא הנושא הראשון שיוצא לי לקרוא בו על נושא הקבל - וכמה שהוא מיותר.

אך מצד שני כמעט לכל אחד מהמשתמשים פה בעלי המערכות יש אחד כזה במערכת שלהם.

מי ישים לזה סוף? קבל - מיותר או חובה?

אתה צודק 100% וגם לי יש קבל אולי זה פסיכולוגית.

IBIZA 20vt

פורסם

תרשו לי לתרום שני משפטים לשרשור הזה?

1. קבל זה דבר מיותר. אין לו יתרון שמיע + עומס על מערכת החשמל.

2. תמיד עדיף מונו מקלאס AB על פני מונו קלאס D. אם יש בעיות חשמל קריטיות ודורשים הספקים גבוהים - קלאס D הוא בחירה טובה יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

2. תמיד עדיף מונו מקלאס AB על פני מונו קלאס D. אם יש בעיות חשמל קריטיות ודורשים הספקים גבוהים - קלאס D הוא בחירה טובה יותר.

איתמר.

אז למה עופר התקין קבל של וודו על שני סאבים של 300 רמס . אין הבדל שמיע לסאב שמוגבר על קלאס א.ב לדי , נו באמת

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

1. כי עופר לא מסכים עם איתמר בנוגע למה שהוא כתב.

2. כי לעופר היה קבל שהוא קיבל מתנה. אם לא היה לי קבל קודם הייתי מתקין את המערכת ולפי התוצאות מחליט אם לשים קבל או לא.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אתה חמוד אתה :lol:

ביום שיהיה לי כוח אני אתרגם הסבר קצרצר שסטיבן (המלך) מזד אודיו רשם על קבלים. או שסתם אפשר לחפש ברשת מאמר של ריצ'רד קלארק (הנסיך) בנידון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה בסדר .. האנגלית שלי מספיק טובה , אתה לא צריך לתרגם לי .

:-)

נ.ב

המלך הוא SB , הנסיך הוא RC ו SM הוא סגן נסיך :wink:

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מגבר מעולה

מומלץ בחום

לא יהיו לך בעיות חשמל איתו

עדיף AB מאשר D כל עוד מתאפשר...ואצלך מתאפשר.

אודיסון לא סתם מייצרים רק AB מונו בסדרות הגבוהות.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

פורסם

כבר שמו סוף- חפשו את התרד שהעלו ותראו אם אתם צריכים או לא.

ל XXXAGXXX החשמל הולך לכל מיני איבודים בעיקר לחום אם אני לא טועה.

\

איזה איבודים???

אני הסברתי לפני, תדפדף. אם יש לי 40 פארד קבל, אז מה הוא פורק הכול שמגבר צריך צריך רק 7%???

הוא נותן שצריך

אתה יודע שאתה יכול לחבר את כל המגברים לקבל אחד. עדין אני חושב שאתה יכול להסתדר אם קבל 1 אבל אם יש אז למה לא, כל עוד הכח בסדר.

אתה צודק 100% וגם לי יש קבל אולי זה פסיכולוגית.

אמרתי, ואני חוזר, ממלץ לכול מגבר קבל, ולדעתי זה לא מזיק, ולהפך, מאפשר למגבר לעבוד בלי אגבלות ונפילות.

איתמר.

איתמר, למה קבל מזיק למערכת?

ומה תפקיד של קבלים בתוך המגבר?

לגבי מגבר.

אידיאלי זה A\B קלאס, בלי שום קשר לחשמל, ולדעתי רוב יכולים להסתפק ב-D קלאס. אבדל באיכות לא מורגש. יש לי D קלאס, ואני מפסות, ובאסים מדויקים ואיכותיים.

לגבי חשמל שלך ברכב. אם יש לך אלטרנטור חזק, זה לא אומר שאפשר לחבר כול מגבר וכול סוג, ולהתפרעה, לא ולא.

יש לך אלטרנטור חזק על פי דרישות של יצרן הרכב, ולא סתם הוא חזק....

מנועה וכול שער חלקים צרכים חשמל, ומקום היחידי הוא זה אלטרנטור, ולא מצבר, שהוא גם צורך חשמל (נתען).

פורסם

אדגר, קבל לא מכיל אפילו עשירית אמפר.

על איזה אמפרים אתה מדבר?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סטיבן (המלך) נתן דוגמה מתמטית והראה שאם לוקחים מגבר של 300 RMS בעוצמה מקסימלית ומנתקים לו את זרם החשמל - קבל בערך של 1 פאראד יגרום למגבר לעבוד בדיוק עוד 0.54 שניות.

בנוסף, קבל לא אפקטיבי בכלל במגברים אשר להם ספק כוח מיוצב, דוגמת ה JLים למיניהם.

איתמר.

פורסם

סטיבן (נסיך בדרג ב') אכן צודק. הקבל אמור לתדלק את המגבר בדיוק בפרק זמן הקטן הזה - בפיק של הצריכה. הוא לא אמור לעשות יותר מזה. מעבר לזה אנחנו לא מדברים פה על מצב קיצון שמנתקים פתאום את צריכת החשמל לחלוטין.

אבל באמת לא נראה לי שכדאי שניכנס לזה ..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מלבד המגברים עם ספק מיוצב שזה אלפיין סטייג וJL שלהם זה באמת לא רלוונטי ..... קבל בהחלט עוזר לכל המערכות רצוי לפי נוסחא של 1 פארד ל1000RMS

למעשה קבל לוקח כ חצי אמפר בשעה בערך ..... ככה שהוא בטח לא מעמסה על מערכצ החשמל

• תוכן חדש...