Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי אימפרזה 2002 1.6 ומשום מה אני מרגיש שהאוטו לא מושך מספיק לטעמי. למה הכוונה? פשוט הוא מושך ממש "לפי החוקים". כלומר,ראשון,עד 20 קמ"ש ב-3000 סל"ד,שני,עד 40,גם ב-3000 סל"ד,ככה גם שלישי עד 60 כנ"ל,רביעי עד 80 כנ"ל ...

לפני זה היתה לי איביזה 89' 1.5 ומשכתי הילוכים חופשי........

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אוטוטמטית כן?

ניסית ללחוץ יותר על הגז?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא אחי. תתפלא,אבל היא ידנית. אני לא אומר שהיא לא נוסעת.נוסעת כן,אבל כשאני מנסה למשוך את הראשון למשל,אז כבר ב-20 קמ"ש הוא מגיע לי ל-3000 סל"ד שזה אומר שאני כבר אוטוטו צריך להעביר הילוך.אני מרגיש כמו ברכב של מורי הנהיגה.

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

לאבא של חבר שלי יש איפרזה 1.6 2004 ידנית שנהגתי בה לא פעם.. הרכב הזה אוהב סל"ד גבוהה ,אבל לפי מה שאתה אומר המצב לא נראה לי תקין ,מתי בוצע הטיפול האחרון ומה הוא כלל...?

נ.ב. הרכב הזה מאוד רגיש לדלק מדולל...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

מבחינת טיפולים,היא עברה טיפולים בזמן(ראיתי לפי הספר כי קניתי אותה לפני חודשיים בערך) ויש עליה 125000 ק"מ.

ומבחינת להגיע ל4/5/6/7000 סל"ד,את זה גם אני יכול. הקטע הוא למשוך בגבול הנורמל.לא לקרוע את האוטו,מר "נשימה"....

ד"א, מה זה שהוא מאוד רגיש לדלק מדולל? מי לא רגיש? ועד כמה אתה יודע?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

על מה פתחת שרשור?

אתה נוסע כמו זקנה, והרכב כנ"ל (וזה לא מוסיף לו בריאות אם זה מה שחשבת שקורה). אלו תשובות אתה רוצה לקבל?

זה לא קשור לדלק, לא מזוהם ולא בכלל, וגם לא לטיפולים. זה קשור ליחסי ההעברה בגיר ואתה לא יכול לשנות את זה.

פורסם

חנן , 60 קמ"ש על הילוך שלישי על 3000 סל"ד זה מבחינתך ברכב הזה תקין? :shock:

כנראה שלא נהגתה על כזה ידני. יש קשר לדלק ,כי אם דלק מזוהם הסל"ד בקושי עולה (0-100 בדקה וחצי:-))....

תימני אחלה! : ידוע לך אם הוחלף מצמד ברכב?

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

נראה לי שפשוט לא מסתדר לך במחשבה, לעבור 3000 סלד. , או שתפתר ממנה, או שאם לדעתך יש בעיה בתפקוד הרכב דווקא, הרי שלא ניתן יהיה לאתרה דרך המסך,אנא גש למוסך המטפל לאבחון.

נעול.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...