Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם עדיין ניתן לנקוט בהליכים נגד הפוגע?

התאונה הראה אתמול בשעות הבוקר, לא הייתה נוחכות שוטרים ולא אמבולנס.

נכון לעכשיו אני סובל מכאבים בצוואר ובגב העליון.

פורסם

מצב זה,שבו מספר דקות לאחר התאונה אתה לא מרגיש שום כאבים אך רק לאחר מספר שעות אתה מרגיש,הוא שכיח ביותר וקורה הרבה מאוד.

גש לביה"ח הקרוב לביתך,תסביר להם מה שקרה לך,ותקבל טיפול.

לגבי הליכים,כמעט בטוח שכן.אני לא יודע בוודאות ולכן קשה לי לומר לך ב-100%.תבדוק מול שאר מומחי הפורום שיכולים לתת לך תשובה מספקת

פורסם

פניה למיון תוך 24 שעות עדיין מקשרת את הפציעה לתאונה.

ז"א תוך 24 שעות מהתאונה אתה יכול לפנות למיון בקשר לכאבים מהתאונה.

פורסם

למיון פונים אם צריך, בלי קשר אם זה מתקשר לתאונה אם לאו.

אם זה מתקשר לתאונה, זה מה שאומרים במיון גם אם עברו יותר מ-24 שעות.

כדי לקבל פטור מתשלום עבור הבדיקות והטיפול במיון, יהיה צורך להביא אח"כ אישור מהמשטרה על-כך שדווח להם על תאונת דרכים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא על כל פגיעה בשאסי מורידים רכב מהכביש.

בהרבה תאונות שהן רק פגושים יש פגיעה בקצה שילדה ( קצה שאסי).

בד"כ פגיעות קצה שילדה מקבלות ביטוי באחוזים של ירידת ערך.

כמובן שכל זה תלוי במחירון הרכב כיום. אם הרכב עולה רק 8,000 שקל - אולי באמת יורד מהכביש.

רכב שעולה 100,000, לא כל כך מהר יורד מהכביש בגלל קצה שילדה.

אם מדובר בנזק משמעותי יותר, לא כדאי לסמוך רק על שיקול הדעת של המבטח שפגע בך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

RC

מקרים שהם עקב תאונה, מד"א יעדיפו להפנות למיון.

עלול להיווצר מצב שהוא יצטרך לשלם גם למד"א וגם למיון.

לא לשכוח שלמד"א יש אינטרס כלכלי לפנות למיון גם על שריטה.

.

פורסם

אמיר המחירון הוא 17,500 ,השסי ממש שבור בקצה, במוסך הראשון שנכנסתי אליו אמרו לי להזמין שמאי והוא כבר יוריד לי את הרכב מהכביש בלי יותר מדי דיבורים.

• תוכן חדש...