Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך מידע על רדיו דיסק שהזמנתי מארה"ב

a-udi-o
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קודם כל שלום לכולם אני חדש כאן קוראים לי אודי UDI באנגלית יצא יפה עם השם משתמש בכל אופן נעים מאוד אשמח להכיר את כולכם בהמשך

השאלה שלי היא:הזמנתי רדיו דיסק של קלריון דגם dxz785usb מארה"ב וכשהזמנתי אותו לקחתי בחשבון שכנראה אצטרך לכייל אותו בארץ לתחנות רדיו שלנו האם בטוח הוא לא מגיע כבר עם התחנות של הארץ או שיש מצב שחסכתי בגדול בהתחשב בעובדה שאני בטח יצטרך לשלם גם מכס על המכשיר?

בגדול המכשיר עלה כולל המשלוח 248$ ולמייטב ידיעתי בארץ הוא נמכר בסביבות 2500 עד 3000 ש"ח סך הכל אני מעוניין לדעת עוד כמה אני יצטרך להוציא על המכשיר?

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכס כנראה תצטרך לשלם אם התובלה היא בדואר ולא ע"י מישהו שמגיעה מחו"ל.

מכס = (מחיר המוצר+מחיר המשלוח)* 1.33

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אודי אני גם רציתי לקנות את הרדיו הזה בארה"ב ובגלל החוסר ודאות לגבי התחנות לא קניתי.

אשמח להיות איתך בקשר ולגבי איך הסתדרת וכמה עלה כל הסיפור בסוף.

מאיפה אתה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנואל, המכס הוא מחיר המוצר + 20 אחוז ממחיר המשלוח * 15 % * 15.5%.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סבבה אנשים תודה על העזרה מי שרצה אין לי בעיה לעדכן אותו בפרטים בהמשך רק אם יש אפשרות לפירוט יותר ספיציפי

רציתי לדעת גם לגבי הכיול אם צריך בכלל ואם כן כמה יעלה?

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא אכפת לכם שאני רוכב על ת'רד, האם עלות הכיול רלוונטית גם לאלפיין?

אני על סף להזמין את הIDA-X100, אני חושב ששמעתי משהו שאצל אפליין ניתן לכייל לא עבודת טכנאי, משהו דרך התפריט. תקנו אותי עם אני טועה

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי באיזה דגם. ב 9855 זה היה ככה. ב 9887 זה כבר לא ככה + אפריל לא מוכנים לכייל את המכשירים האלה.

אם מעבדה אחרת מוכנה להתחייב על כך שהיא תבצע את הכיול אז אחלה, אם לא אז בעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...