Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להזמין משהו מארה"ב והחנות ממנה אני רוצה לקנות את המוצר דורשת דמי משלוח 40 אחוז מערך המוצר.

זאת אומרת שאם המוצר עולה לי 100 דולר, המשלוח עולה 40 דולר וזה ללא קשר לגודל ומשקלו של המוצר.

האם יש דרך זולה יותר?

בדקתי עם USSHOPS, המחיר משלוח שהם רוצים הוא 24 דולר שזה סבבה, אבל עם 30 דולר נוספים של מיסים ושילוח מהחנות לכתובת שלהם באר"הב זה יוצא לא משתלם.

גם עם USADDRESS אותו הדבר.

כמובן מדובר על שילוח אוירי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בד"כ זה המחיר הנורמלי. לא מזמן הזמנתי משקפי שמש ב-60 דולר ושילמתי משלוח 35 דולר בערך... שזה יותר מ-50 אחוז.

הדרך היחידה הזולה יותר היא חבר טוב בדיוק חוזר משם....

פורסם

35 דולר אין לי בעיה

אבל מה שאני רוצה עולה 180 דולר, והחנות רוצה 40 אחוז מזה על המשלוח שזה אומר תוספת של 72 דולר משלוח. וזה לפני שדיברנו על אם תופסים אותי במכס

אם אני הולך לחברות שילוח חיצוניות, אז המשלוח מהחנות לחברת שילוח בתוך ארה"ב זה 13 דולר, פלוס 24 דולר דמי משלוח פלוס 31 דולר מיסים לשלם לחברת שילוח שתביא את זה לארץ זה יוצא 68 דולר. במקרה הזה לא יודע מה קורה מבחינת מכס

אם היה לי מישהו שיכול להביא לי את זה לא היתי שואל פה בכלל כי ברור לי שזה הכי קל וזול, אבל זה בלתי אפשרי מבחינתי.

in the face

with a chair

פורסם

40 אחוז מ-180?? זה כבר מחיר מוגזם אתה צודק. חשבתי שאתה מדבר על 100 דולר בערך לפי הדוגמא שנתת.

אולי הם פשוט לא רוצים להתעסק עם משלוחים בינלאומיים.

אם זה לא משהו ייחודי אז תחפש מפיץ אחר בארה"ב שלא יגזים. אני מוכן לעזור אם תרצה.

פורסם

זהו שאני לא מוצא מפיץ אחר ששולח לארץ

בדקתי באתר של USPS, הם שולחים לארץ כנראה עד גודל של קופסת נעליים, חבל הם דווקא חברה טובה מניסיון עבר וגם המחירים שלהם סבירים ביותר.

in the face

with a chair

פורסם

אם תזמין משהו ששוקל 40 קילו , ועלה לך 50 דולר, תשלם עליו 300 דולר משלוח.

או בקיצור - מה משקל החבילה - זה מה שבאמת משנה.

בנוסף אתה יכול לארגן איסוף מהצד שלך - אתה יכול לפתוח חשבון ב UPS (גם טוב שיהיה לעתיד) זה חינם, ואז אתה מבקש איסוף מהחנות ועד אליך הביתה - תקבל מחיר מדוייק.

פורסם

UPS רצו 140 דולר משלוח!!!

המוצר עצמו שוקל נטו 200 גרם, תוסיף עוד 300 400 גרם עטיפות ועניינים?

in the face

with a chair

פורסם

בדקתי באתר של USPS, הם שולחים לארץ כנראה עד גודל של קופסת נעליים, חבל הם דווקא חברה טובה מניסיון עבר וגם המחירים שלהם סבירים ביותר.

USPS זה רשות הדואר האמריקאית. United States Postal Service.

יכול מאוד להיות שהם אחלה, אבל כשחבילה שלך תגיע לארץ היא תעבור בידיים של דואר ישראל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על מוכר/חנות שמבקשת מחיר משלוח על פי ערך החבילה, מחיר המשלוח הינו קבוע והוא מתנהל אך ורק על פי גודל ומשקל החבילה + ביטוח שזה עוד כמה דולרים בודדים.

מה שאומר, שהמוכר מנסה לעשות עלייך כסף, לכן תחפש מוכר אחר ב-EBAY וזהו.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

פיק כל החברות שילוח סגנון UPS או USSHOPS מחייבות אותי במיסים גם ככה, מעבר בדואר לא בטוח שיחייב אותי במשהו, לפחות זה מניסיון עבר עם צעצועים לכלב שעלו 70 דולר והדואר לא גבה ממני עליהם שקל.

כמובן שהם סומנו בתור מתנה (אפילו שלא ביקשתי מהמוכר)

חנויות באיבי שולחות את המוצר הזה דרך UPS שזה אומר אצלם 80 דולר משלוח

in the face

with a chair

פורסם

ההבדל בין השילוח האוירי לימי הוא 10 דולר, הם עדיין יגבו ממני 30 דולר מיסים מה שלא בטוח בחברות כמו USPS

in the face

with a chair

פורסם

כל הזמן הזה שהתעסקת בלנסות למצוא משהו יותר זול שווה ערך לעלות המשלוח.

זמן = כסף.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...