Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני יכול לומר שהיקר בד"כ יקר יותר. הוא קנה רכב טוב ולא ישן יחסית, עם קילומטראז' נמוך, "באחריות" הטרייד-אין ובמחיר בדיחה. אאודי שעולה 300000 ש"ח מאבד כל שנה יותר ממחיר הרכב שלו...

חמודה אנג'לינה , לי ישבראד פיט משלי בן שנה וחצי , אם כי לא הייתי שם את תמונתו בפורום ציבורי , אני בהחלט מאמין בעין רעה.

פורסם

הפיאט ביד 2 שראיתי לא נראה לי היא בדיוק למה שאתה מתכוון, כי רשום שהבן אדם מתל אביב.

יכול להיות שאני טועה. :shock:

פורסם
הפיאט ביד 2 שראיתי לא נראה לי היא בדיוק למה שאתה מתכוון, כי רשום שהבן אדם מתל אביב.

יכול להיות שאני טועה. :shock:

אולי אם היית מסתכל למטה ב"הצעות מסוכנויות רכב" יש שם כמה של טרייד מוביל , ואם הם לא הסירו את המודעה - אז גם הכסופה שקניתי תהיה שם.

• תוכן חדש...