Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות את הסאב של קיקר מדגם cvr12.

עכשיו רציתי לדעת איזה מגבר טוב יוכלו להחזיק אותו בלי שייכנסו לפרוטקשנים? (עם זוג קומפוננט כמובן)

mac audio, lightning audio ??? מה עוד חוץ מהם?

תודה.

פורסם

אם עוד שתי קומפוננטים? אתה צריך מגבר 4 ערוצים שיוציא בגישור מעל ל 400 RMS לא ניראה לי שתימצא אחד כזה ואם כן זה יעלה לך הרבה מאשר מגבר 4 או 2 ערוצים טוב ומונו לסאב

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

לא שתי זוגות קומפוננטים לא הבנת אותי, רק זוג אחד מקדימה.

דגם הסאב רשמתי כבר בהודעה kicker cvr12 .

התקציב הוא בערך 1500 שקל שרק הסאב עולה 500+ תיבה עוד 300 , וצריך עוד מגבר בסכום שישאר או אפילו למתוח את התקציב אם זה נחוץ.

פורסם

תרכוש את הדגם הבא 07CVR-124

סליל כפול 4 אום כ"א = התנגדות סופית 2 אום, ממליץ להגביר אותו עם מונו של רוקפורד P300.1 יקבל "בתכלס" ב 2 אום קרוב ל 400 RMS אמיתיים של רוקפורד! מספיק ודי!

510 ש"ח הסאב בנינג'נט

800 ש"ח המגבר (חפש בזאפ)

תיבה בנייה עצמית לא יותר מ 200 ש"ח

בהצלחה

צחור

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

צחור, הוא רוצה מגבר 4 ערוצים, לדעתי או את הMAC AUDIO או את הJBL, שניהם מוציאים בגישור קרוב ל300WRMS, שזה יוצא כ3/4 מהספקו של הסאב, תמיד תוכל לחסוך ולהביא מונו בשביל לנצל את הסאב במלואו.

במקרה שתבחר מגבר 4 ערוצים תצטרך לחפש את הגרסא של הCVR עם 2 סלילים של 2 אום כל אחד אם אני לא טועה הוא נקרא 122.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

תנצל כ3/4 מהיכולת שלו, יש לך כבר את הקומפוננט שישב עליו או שאתה תשים בעתיד ? אם אין לך עוד, תוכל לחבר כל סליל לגישור אבל אתה צריך לדעת לכוון את הגיינים והחיתוכים כמה שאפשר שיהיה תיאום בין שניהם.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...