Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הרכב הוא קסנטיה טורבו דיזל עם מזל נאחס משנת 99.

לאחרונה החלפתי מנוע עקב התחממות, לאחר יומיים הלך הטורבו (שהותקן מהמנוע הישן). החלפתי טורבו.

עכשיו מסתבר שצריך לכוון את הטורבו לפתיחה בלחץ נמוך יותר כי המנוע לא סוחב בלי הטורבו.

מלבד זאת, מאז ההחלפה, קשה למנוע להניע כשהוא בטמפ' עבודה, מה יכולה להיות הסיבה לכך בהתחשב בעובדה שלפני החלפת המנוע לא היתה בעיה בכלל ומשאבת הסולר הועברה מהמנוע הקודם לחדש?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
קשה למנוע להניע כשהוא בטמפ' עבודה

האם המנוע מניע קשה רק בבוקר או בכל שעות היום ?

.....

פורסם

אם כך הבעייה במערכת הדלק . מומלץ לבדוק את ההרכבה של המשאבה אל המנוע.

האם המנוע משען כאשר אתה מצליח להתניעו ? ומה צבע העשן ?

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

המנוע לא מעשן בכלל והוא נוסע על ביודיזל.

מה זאת אומרת לבדוק את הרכבת המשאבה? מה יכול להיות לא טוב בהרכבה?

יכול להיות שהבעיה נעוצה בקומפרסיה לקויה?

בריאות לכולם!

פורסם

אם הוא מניע בקלות במנוע קר ולא בטמפ' עבודה , לדעתי יש בעייה במע' הדלק , (אינני זוכר אם יש למשאבה מערכת העשרה בקור צמודה).

אני אברר זאת עם חבר ואחזור אליך.

פורסם

הרכב הוצא מהמוסך כרגע, כיוונו את הטורבו ועכשיו הוא גם סוחב טוב.

באמת כאשר מניעים את הרכב יש עננה קטנה של עשן וריח לא משהו, עננה זו נעלמת כמו שבאה.

בריאות לכולם!

פורסם

היה לי את הבעיה הזו - גש למוסך שמתמחה בדיזל\הזרקה (דיזל דרומית למשל) ובקש שיכוונו את החגורת הזרקה של המשאבה תאום) עם שעון יעודי

גם יעלם לך העשן, וגם יניע טוב. - יכול להיות גם כניסת אוויר, כדי לשלול בעיה כזו יש לך פומפה בתא המנוע, תפמפם עד שהיא מתקשה ותניע מייד

פורסם

לא מכיר מתמחה בדיזל באיזור הגליל העליון.

לא נראה לי כמו בעיה של אויר כי בכל מקרה כמה שהמנוע יותר קר כך הוא מניע יותר בקלות.

בריאות לכולם!

פורסם

אתה יכול נסות את הדבר הבא :

כשהמנוע חם ולא מנוע, קח מגבת, תרטיב אותה במיים קרים ותעטוף את משאבת ההזרקה.

תן לה להיתקרר כמה דקות, ותנסה להניע.

אם זה מניע - המסקנה ברורה, בלאי במשאבת ההזרקה.

פורסם

מה בלאי מה, לפני החלפת המנוע לא היתה בעיה בכלל, עכשיו מיד לאחר החלפת המנוע המשאבה פיתחה בלאי? לא קיבלה אפילו שבוע של נסיעה כדי לפתח בלאי ולכן לא נראה לי.

בריאות לכולם!

פורסם

בוקר טוב ,

לאחר התייעצות עם איש מרכזי במוסך VAG , המסקנה שלו : משאבת הזרקה לא מכוונת או לא תקינה !

פורסם
מה בלאי מה, לפני החלפת המנוע לא היתה בעיה בכלל, עכשיו מיד לאחר החלפת המנוע המשאבה פיתחה בלאי? לא קיבלה אפילו שבוע של נסיעה כדי לפתח בלאי ולכן לא נראה לי.

ובכל זאת, תנסה את מה שאמרתי.

ועוד משהוא - האם גם הסטרטר הועבר מהמנוע הישן ?

פורסם

אני אנסה.

כן הסטרטר הועבר יחד עם כל האביזרים מהמנוע הישן.

משום מה המכונאי עדיין טוען שיכול להיות שישנה בעיה עם קומפרסיה ברינגים כשהמנוע חם.

אני אבדוק את העניין של הכיוון של משאבת הסולר.

תודה.

בריאות לכולם!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם כיוון ידני בשיטת 'נסה ואולי לא תטעה', עלול לגרום נזק או שכדאי לנסות לכוון את המשאבה באופן ידני מ"מ אחד בכל פעם?

במשאבה הזו יש 3 ברגים שאפשר לפתוח על מנת לבצע את הכיוון.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...