Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי התקנת esp ברכב ללא esp

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לא בר ביצוע.

מערכת ESP מכויילת היטב לרכב שבו היא מותקנת.

גם אילו מצאת מערכת שניתן להתקין במכונית שלך, והיית מוצא דרך להתקין את כל החיישנים הנוספים להם היא נזקקת (חיישן מצב הגה, למשל), לא היית יודע היכן למקם את חיישן הסבסוב, והתוכנה שמותקנת במחשב ה- ESP לא היתה מצליחה להבין את המתרחש סביבה.

התוצאה היתה עלולה להיות התערבות מוגזמת, שהיתה מביאה לתאונה במקום למנוע אותה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שאפשר לעשות משהו...

בגלל שכן קיימים דגמים של גולף דור 4 שהגיעו עם ESP,אני לא רואה למה אי אפשר לקחת את המערכת מרכב שהגיע עם האופציה הזאת ושזה לא יעבוד טוב..

אבל עדיף להחליף רכב וזהו.

DSCF901111111105_resize1.jpg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי מחכה לתגובה מרון ממוסך רון שמתמצא בעניין או מארק10 שעושה רושם שגם כן מכיר את הרכב דיי טוב

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי אפשר להסב רכב ל ESP, חייבים מחשב שונה + חיישנים + צמות + כפתורים והכל, והכי חשוב, מצערת אלקטרונית (לפחות לרכב עם TCS&ESP)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...