Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב, אני לא יכול להמשיך את לימודי מהנדס הרכב באנגליה בעקבות החרם הקיים על הישראלים.

לא רוצה להכנס לגבי איך למה ואיזה מכללות, אבל כרגע זה המצב. לכן אני נאלץ להעתיק את המשך הלימודים לארה"ב.

חיפשתי ונברתי באינטרנט, באנגליה זה נקרא AUTOMOTIVE ENGINEERING, יש לזה תואר ראשון ושני

כמה שלא חיפשתי, לא מצאתי בארה"ב תואר ראשון בהנדסת רכב, אלא בהנדסת מכונות עם הסמכה לרכב, מה שאומר שאם אחזור לארץ עם זה, מהנדס רכב אני לא.

יש פה מישהו שמכיר אוניברסיטאות? מכללות? שמלמדות תואר ראשון (BENG או BSC) בהנדסת רכב?

ואם כן, איך קוראים לזה בארה"ב?

ניסיתי VEHICLE, CAR ושאר החמוצים, אך לא מצאתי תשובה.

אני יודע שבאוסטרליה יש, וכבר דיברתי איתם, אבל המרחק כל כך רחוק, ונשארו לי שנתיים להשלים.

אם מישהו שמע על מישהו שלמד בארה"ב, ויודע איפה או להיכן לכוון אותי (אפילו השם המדוייק שם של התואר יעזור כי AUTOMOTIVE זה לא) יהיה מצויין.

בתקווה שאני אעלה את מספר מהנדסי הרכב בארץ, בעוד כשנתיים, לכ6. :?

כמו שאמרתי, אני זקוק לתואר הראשון, לא השני. אני לא יכול להתקבל למסטר בלי הראשון.

תודה.

פורסם

פנה לקובי - KOBYISO מהפורום - יש לו יותר פרטים בנושא.

מקום נוסף אם אתה מוכן להשקיע בלימוד השפה זה גרמניה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...