Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל"ז שוקו קר!!!!

אתה ה- :king:

ובמילותיה האינטילגנטיות של גדולת הזמר העברי: "אתה תותח, אין אין עלייך...."ואת ההמשך אני לא יודע, אני עדיין ברובי אשכנזי.

קבל טונות של :mm_yeah: ו- :biglaugh: וגם :ok: וגם קצת :drinking: (אהה אופס האחרון זה בשבילי)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הממ... :yum: !!!

משובח ביותר - אני קורא למשרד החינוך להכניס שרשור זה כיחידת חובה בתכנית הלימודים בהיסטוריה, בפרק "פריחת אירופה לאחר מלה"ע ה-II"...

נמרוד - מהיום שמך בישראל נמרוד_אלפא_פוקוס, יען כי אלפא היא שמך האמצעי!!! :D

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

Magnifico!

Viva Alfa Romeo!

Viva il Quore Sportivo!!

איתן

שמתאמן באיטלקית רצוצה... :D

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

תודה לכל המגיבים, ועכשיו תגובה לכמה שאלות ודברים שהועלו:

עוד מישהו שם לב לדמיון המדהים בן הג'וליה/ג'ולייטה SS למרצדס SL "גאלווינג" של 1954?

אם אני זוכר נכונה, המרצדס עוצבה על ידי אותו בית עיצוב (פינינפארינה) אז הגיוני שיהיה דמיון עיצובי (כמו שיש בין הפיג'ו 405 והאלפא 164...)

התמונות מ"קארס פרומ איטלי" נכון?

חלק מהתמונות מ http://www.carsfromitaly.com , אכן - זהו אתר לא רע ומדוייק ברוב הפרטים

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

אין, אין, אין כמו אלפא

מי שלא מכיר את ההיטוריה של היצרן ומגבה דיעותיו רק על בסיס דגמי סוף שנות ה 80 ותחילת ה 90 עושה עוול אדיר לאלפא ..

נמרוד - כל הכבוד !!!

דני G.

פורסם

אין אין פשוט אין על אלפא!!

והספיידר פשוט מדהימה!! אשכרה זיקפה מוטורית ...

ח.ח נימרוד על ההשקעה!

ד.א עוד מישהו שם לב שה-TZ1 אשכרה קופי קורבט??

ותחשבו על זה...

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

אגב, אני מתנצל אך התמונות של ה TZ הן של ה TZ2 בלבד, התמונות שברשותי על ה TZ1 היו גדולות מכדי לשים...

ההבדלים העיקריים בין שתיהן היו חלון אחורי מלא ב TZ2 במקום 3 חלונות ב TZ1, והפתחים הנוספים בחרטום ה TZ2... וכאמור החומר ממנו עשויה ה TZ2 - פלקסיגלאס ופיברגלאס במקום מתכת ב TZ1

הבדל נוסף היה בכוונון המנוע... ה TZ2 היתה מכוונת "חם" יותר

לגבי הדימיון לקורבט ... טוב, אין מה להגיד, מעתיקים :wink:

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם
אגב, אני מתנצל אך התמונות של ה TZ הן של ה TZ2 בלבד, התמונות שברשותי על ה TZ1 היו גדולות מכדי לשים...

אין בעיה להקטין עם איזה תוכנת ציור.

אם אתה רוצה - שלח לי את התמונות הגדולות מדי לדוא"ל -

[email protected]

ואני אקטין לגודל נורמלי ואשרשר כאן... אסור הרי לוותר על אף תמונה ! :wink:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

פורסם

עכשיו שמתי לב שהדגם המפלצתי נקרא GTAm ... מעניין, אלפא עכשיו מוציאים גירסה יותר חזקה ל- 156GTA שתקרא אף היא GTAm (עם מנוע 3.5 במקום 3.2...) :yum:

כמו בכל משפחה אריסטוקרטית, השושלת (והמסורת) נשמרת.

• תוכן חדש...