Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 מגברים אחד של פולס האודיו 1600 ואחד של ג'נסן שתיהם מתחמים הג'נסן מתחמם קצת והוא סתם מחובר הוא מונו ואין סאב שמחובר אליו מה הסיבה שהוא מתחמם?

והפולס מתחמם ממש עד חום של כויה כמעט מה הסיבה ומה אפשר לעשות עם זה

תודה

פורסם

זה מזכיר לי ת'רד מפורסם מאחד הפורומים של "תפוז" שבו מישהו שאל אם יכול להיות שתקוע לו שיר בכבל USB של הנגן... :roll:

אם השטיח מכסה את המגבר כדאי מאוד שתשנה את המיקום שלהם \ תסיר את השטיח מעליהם.

אם השטיח לא מעלהם - מגברים מתחממים מטבעם. כל זמן שהמגבר עובד ולא נכנס לפרוטקשן - מדובר במצב תקין.

למה הג'נסן חם? יכול להיות שבגלל הטמפ' ששוררת ברכב, סה"כ גוף המגבר הוא מוליך חום. אם לטענתך הוא לא מחובר לכלום כדאי שתנתק לו את אספקת החשמל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השטיח במקום שלו הוא רופף אז יש מב שהוא מכסה טיפה תמגבר הוצאתי את זה ויש טיפה ירידה בחימום והוא לא נכנס בכללל לפרוטקשןן

איך מנתקים תמגבר עדיף לי לנתק אותו ביתנים ככה יהיה יותר זרימת חשמל לא?

פורסם

מה מחובר למגברים ?...איזה רמקולים ובאיזה אופן הם מחוברים?

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

נתק את הרימוט (החוט הדק שמדליק את המגבר ברגע שאתה מדליק את הרדיו דיסק)

אפשר גם לנתק את המינוס

ואם יש לך מפצל לכבל ה+ אפשר גם לנתק משם

בעיקרון הרימוט הכי נוח

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...