Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב ייבוא אישי אמריקאי שאינו שכיח כל כך בארץ ושניגשתי להעביר אותו טסט המכון סירב מכיוון שאינו יודע בוודאות את מידת הצמיגים והגאנטים התקניים שאמורים להיות, התבקשתי ע"י המכון טסטים לפנות למחלקה הטכנית של umi ע"מ לקבל מהם מסמך חתום בכתב המציין את המידות התקניות לרכבי וכך עשיתי, המחלקה הטכנית ביקשה ממני לשלוח לה בפקס צילום של רשיונות הרכב ע"מ שיהיו ברשותה את כל הנתונים כגון מספר שילדה, מנוע בשביל לברר מול הייצרן gm ולהחזיר לי תשובה, הבעיה היא כזאת ברשיונות רכב ששלחתי למחלקה הטכנית יש כמובן מידת צמיגים מאושרת ואני למעשה ביקשתי את האישור מכיוון שהמידה שמצויינת כרגע ברשיונות מאוד בעייתית להשיג בארץ ולכן רציתי לדעת איזה עוד מידה/ות חוקיות אני יכול לשים ע"מ לצלוח עכשיו ובעתיד את הטסט ללא בעיות, יש לציין שהמחלקה הטכנית היתה בסדר גמור וכעבור יומיים בלבד כבר שלחה לי בפקס את האישור חתום לאחר שביררו את הנתונים מול היצרן בארה"ב, התשובה שלהם לא היתה מספקת מכיוון שהם ציינו במסמך שהמידה היחידה שמאושרת לרכב הנ"ל היא למעשה אותה מידה שגם ככה מופיע כרגע ברשיונות ואני רציתי מידות נוספות , עכשיו אני "תקוע" עם מידה אחת בלבד גם ברשיונות וגם באישור מהמחלקה הטכנית של umi מה עליי לעשות ע"מ לברר ולאשר עוד מידה תקנית לרכבי ע"מ שיהיו לי יותר מאופציה אחת למצוא יותר בקלות צמיגים מתאימים בארץ?

פורסם

הדבר מאוד פשוט .

עבודת ידיים וראש .

כנס לאתר בארה"ב , של GM , מצא את דגם הרכב, והמפרט הטכני של הצמיגים, והחישוקים, המותר בו .

(אם יש את המידה, שאתה רוצה ) צלם , ושלח ל UMI ישראל .

לא עזר , כתוב מסר ( הודעה ) לשרות הטכני, של GM ארה"ב, ובקש אישור, הם יעדכנו אותך ואת UMI .

לגבי האפשרויות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אבל המחלקה הטכנית של umi בישראל טוענת שהיא זאת שמבררת את כל הנתונים הטכניים מול gm ארה"ב וכך מתקבלת התשובה

פורסם

יכול להיות רכב שרק מידה אחת בלבד תיקנית אצלו ואין עוד אופציה למידה נוספת?

אם אני אשיג רשיונות רכב כמו שלי שמאושר בהם מידת צמיגים שונה מברשיונות שלי ויפקסס את הרשיון למחלקה הטכנית של umi בישראל יכול להיות שהם השתכנעו ויאשרו לי מידה שונה?

פורסם
אבל המחלקה הטכנית של umi בישראל טוענת שהיא זאת שמבררת את כל הנתונים הטכניים מול gm ארה"ב וכך מתקבלת התשובה

הרבה אבל .. אתה רוצה להתקדם .

הוכח להם , במפרט טכני , מאתר חברת GM . או מהחברה עצמה .

שימוש ברשיון רכב אחר , פתוח לפרשנויות .. עוד יפסלו גם אותו ..

במידה ואתה צודק, שב ל UMI ישראל , על הראש, ובקש תשובה .

קבע פגישה, עם המחלקה הטכנית, גש למשרדי החברה, ודבר ישירות + מסמכי הרכב, המקוריים , שהגיעו מ ארה"ב .

אל תחכה, שיעשו לך את העבודה מרחוק .

( מתוך נסיון עם UMI , בקשר לתקינה באופל, הם היו בסדר )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
יכול להיות רכב שרק מידה אחת בלבד תיקנית אצלו ואין עוד אופציה למידה נוספת?

כן. קיימים סוגי רכבים אשר לא ניתן לגביהם אישור למידות חליפיות.

• תוכן חדש...